Cine este Alexandru, tânărul de 33 de ani care a MURIT în accidentul actriței Monica Odagiu. Rezultatul autopsiei

Cine este Alexandru, tânărul de 33 de ani care a MURIT în accidentul actriței Monica Odagiu. Rezultatul autopsiei
Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu
Publicat: 11/04/2023, 15:11
Actualizat: 11/04/2023, 15:11

Tânărul de 33 de ani care a murit în accidentul în care a fost implicată și actrița Monica Odagiu se numește Alexandru. Conform medicilor legiști, cauza decesului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, au spus surse apropiate anchetei pentru GÂNDUL.

Alexandru a murit, duminică, după ce a căzut în fața mașinii la volanul căreia se afla actrița Monica Odagiu. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de artistă.

Rezultatele necropsiei arată că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun surse judiciare.

Potrivit sursei citate, bărbatul mirosea puternic a alcool. Medicii legiști au prelevat probe pentru examenul toxicologic, dar cel mai probabil va dura câteva luni până vor veni rezultatele.

Gestul făcut de Alexandru, înainte de impactul fatal

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează cum s-a produs accidentul mortal. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. România TV a difuzat primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu.

Actrița a fost implicată, duminică, într-un grav accident rutier produs în apropiere de Ateneul Român. Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, ea a lovit mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Ea susține că victima „s-a aruncat în fața mașinii”.

Din primele informații, victima lucra în zonă și ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Ulterior, s-a aflat că era băut și tocmai fusese dat afară de la serviciu și polițiștii merg, astfel, și pe pista unei sinucideri. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au mai transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

În acest caz, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

A fost deschis un dosar penal in rem, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, acesta aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Monica Odagiu, mesaj după tragicul accident în care a fost implicată: „Sunt TRAUMATIZATĂ. Nu îmi ies din minte acele clipe în care acel om s-a stins”

Luni, la o zi după accident, Monica Odagiu actrița a transmis un mesaj, pe Facebook, în care spune că este traumatizată, în urma tragicului eveniment rutier.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, este mesajul scris de Monica Odagiu, pe pagina de Facebook.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto