Cine este femeia de 30 de ani descoperită moartă într-un sac, la marginea unui câmp din Bihor

Cine este femeia de 30 de ani descoperită moartă într-un sac, la marginea unui câmp din Bihor
Foto ilustrativ
Publicat: 25/05/2022, 18:00
Actualizat: 25/05/2022, 19:58

Cadavrul unei femei de aproximativ 30 de ani a fost găsit pe un câmp din județul Bihor. Polițiștii cred că este vorba de o femeie care a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile.

O femeie, care a fost declarată dispărută în urmă cu câteva zile de la Cluj, ar fi fost găsită fără suflare pe un câmp din Bihor.

Femeia ar fi plecat din Cluj pe data de 21 mai, iar pe data de 23 mai a fost sesizată dispariția ei.

Din nefericire, tânăra de doar 30 de ani a fost găsită fără suflare la marginea unui câmp din Bihor.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Femeia era însoțită de un bărbat, căutat acum de polițiști

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Cluj.

Femeia ar fi plecat din Cluj însoțită de un bărbat, cu antecedente penale și cunoscut ca fiind violent, care acum este căutat de oamenii legii.