Clotilde Armand îi „amendează” pe polițiștii locali! Le ia sporurile încasate în perioada stării de urgență! Ce s-a întâmplat

Clotilde Armand îi „amendează” pe polițiștii locali! Le ia sporurile încasate în perioada stării de urgență! Ce s-a întâmplat
Clotilde Armand îi „amendează” pe polițiștii locali! Le ia sporurile încasate în perioada stării de urgență! Ce s-a întâmplat / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 07/03/2021, 18:19

Cum i-a „amendat” Clotilde Armand pe polițiștii locali. Simplu, le-a promis că toate sporurile încasate pe perioada stării de urgență vor fi restituite! Cu musca pe căciulă, sau „cașchetă”, după caz, sunt doar cei care au pontat „pe blat” ore suplimentare efectuate în intervalul martie-septembrie 2020.

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Sectorului 1 anunță că declanșează jihadul împotriva polițiștilor de la „Locală”.

Cum i-a „amendat” Clotilde Armand pe polițiștii locali. 300 de „clienți” în vizorul ei

„Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut, în perioada stării de urgenţă, sute de ore suplimentare inutil. Astfel, şefii Poliţiei Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo două milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile. Vă anunţ că am decis împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie-septembrie 2020”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Totuși, în mesajul de duminică, Clotilde Armand lasă să se vadă că la mijloc nu este vorba despre grija față de banul public, ci e doar o răzbunare personală! Astfel, ea scrie că „un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic”. Apoi, revine: „Bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente şi încercau să le saboteze. Luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector şi le distribuiau unor pesedişti sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de frauda electorală”.

Mai mult, Clotilde Armand amenință că vor fi luate și alte măsuri care vizează Poliția Locală: „Vor zbura din funcţie toţi cei care n-au înţeles că nu merge cu poliţia politică, cu toleranţa faţă de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Europa ar putea renunţa la gazul rusesc. Negocieri avansate cu alt stat în caz de...
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
A treia zi de grevă la STB: Angajații și-ar putea pierde locul de muncă. Cei...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Răzvan Dimoftache se plânge că i se dă carne de porc la masă, în penitenciar
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Noua ordine mondială! Cine va domina totul? Va deveni cea mai mare putere a lumii
Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...