Consilierii PSD îi transmit „rușine” lui Nicușor Dan după ce deratizarea și dezinsecția din București au fost din nou respinse

Consilierii PSD îi transmit „rușine” lui Nicușor Dan după ce deratizarea și dezinsecția din București au fost din nou respinse
Nicușor Dan: În 2022 avem fond de lucru pentru 44 de kilometri din rețeaua principală de termoficare. Restul se va face etapizat
Publicat: 18/05/2021, 17:25

Consilierii PSD din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) îi transmit „rușine” edilului general Nicușor Dan, după ce majoritatea PNL-USR- PMP a votat împotriva ordinii de zi a ședinței în care ar fi trebuit să se dezbată proiectul privind deratizarea și dezinsecția în București.

„Am avut ședința Consiliului General.  Dezinsecția și deratizarea sunt importante pentru sănătatea bucureștenilor și doar atât.

#NouluiBucurești nu ii pasă.

#NouluiBucurești îi plac țânțarii, căpușele, gândacii și șobolanii”, a scris pe Facebook consilierul PSD Marius Pavel.

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, îl numește impostor pe edilul general.

Aurelian Bădulescu: „Majoritatea toxică USR – PNL – PMP, ghidonată de impostorul Nicușor Dan”

„Rușine Nicușor Dan. Majoritatea toxică USR – PNL – PMP, ghidonată de impostorul Nicușor Dan a dat vot negativ în comisiile de specialitate asupra proiectului de hotărâre care prevedea semnarea contractului pentru deratizare și dezinsecție în Municipiul București.

Faptul că Nicușor Dan este incapabil să înțeleagă ce înseamnă asta pentru bucureșteni, cât de gravă este această tergiversare nu mă surprinde, în ceea ce îl privește ne-am dat seama cât incompetent și laș este”, a scris Aurelian Bădulescu.

Acesta mai precizează că majoritatea USR – PNL – PMP „refuză să accepte o realitate care îi afectează pe copiii care nu se pot juca în parcuri”.

Proiectul pentru deratizare și dezinsecție nici măcar nu a fost dezbătut

Ordinea de zi a ședinței CGMB de marți, convocată la propunerea PSD, prin care ar fi trebuit să se dezbată proiectul pentru deratizarea și dezinsecția în București, a fost respinsă, după ce consilierii din majoritate fie au votat împotrivă, fie s-au abținut.

Potrivit surselor Gândul, următoarea dezbatere pe acest proiect ar urma să se realizeze în ședința CGMB a lunii mai, la propunerea lui Nicușor Dan.

Sute de mușcături de căpușe la copii

În prezent, Bucureștiul se confruntă cu o adevărată problemă de sănătate publică pentru că nu are stabilit un plan de acțiune împotriva insectelor și a șobolanilor.

În ultimele două săptămâni, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu s-au înregistrat peste 130 de cazuri de mușcături de căpușe, au precizat reprezentanții unității medicale pentru Gândul.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase