Copil de 3 ani, mort într-un accident auto produs în județul Ialomița. Patru adulți au fost răniți, șoferii fiind în stare gravă (FOTO)

Copil de 3 ani, mort într-un accident auto produs în județul Ialomița. Patru adulți au fost răniți, șoferii fiind în stare gravă (FOTO)
Un copil de 3 ani a murit într-un grav accident auto produs în județul Ialomița (FOTO: ISU Ialomița)
Publicat: 30/04/2021, 10:58
Actualizat: 30/04/2021, 11:02

Un accident în care au fost rănite cinci persoane, patru adulți și un minor, s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe o șosea din județul Ialomița, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița. Din nefericire, copilul – în vârstă de 3 ani – a murit la spital.

Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 201, în preajma localității Borănești. Două mașini au fost implicate și a fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a scoate victimele din interior.

Polițiștii au stabilit că mașinile erau conduse de doi tineri, de 21 și 26 de ani, ambii din comuna Borănești. În urma impactului au fost răniți cei doi șoferi, dar și două femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești.

Potrivit salvatorilor, la fața locului au fost găsite cinci victime dintre care două încarcerate, semiconștiente. Reprezentanții ISU Ialomița au anunțat că „o victimă, minor în vârstă de aproximativ trei ani, a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportată de urgență la spital. După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”. Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat.

Șoferii nu au putut fi testați la fața locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, în sprijin sosind și trei echipaje e la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Ialomița. Pompierii au acționat și pentru prevenire apariției unui incendiu la fața locului.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident în Dolj. Un tânăr de 21 de ani a intrat cu autoutilitara într-o mașină parcată. Două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs, joi, în localitatea Cetate, județul Dolj. Un șofer de 21 de ani a încercat să evite un accident şi a lovit un alt autoturism oprit pe marginea şoselei, care a fost proiectat în două persoane.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 56A, în localitatea Cetate, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 21 de ani, cetăţean bulgar, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară ce tracta o remorcă şi care circula pe DN 56A, din direcția Dr. Tr. Severin către Maglavit, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de de ani, din comuna Cetate, intrand în coliziune cu un autoturism staționat neregulamentar, parțial pe partea carosabilă.

Fetița de 8 ani a unui preot din Făgăraș a murit, după ce s-a izbit cu bicicleta de un utilaj agricol

Fetița de 8 ani și 7 luni a unui preot din Făgăraș a murit, luni, după ce s-a izbit cu bicicleta de un utilaj agricol. Tragedia  s-a produs în localitatea Ohaba din județul Brașov, relatează ObservatorNews.ro, care precizează că – potrivit unui mesaj publicat pe Facebook – ar fi vorba de fiica preotului Ciobotaru, tatâl a zece copii, care slujește în localitatea respectivă, de patru ani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, fetița s-a accidentat în timp ce se deplasa pe bicicletă și a lovit un utilaj agricol parcat pe o stradă a localității Ohaba.

Victima a fost transportată la spital, dar – din nefericire – medicii au declarat decesul acesteia.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată și cine produce cea mai eficientă anvelopă? - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?