Copil de 5 ani, lovit de o mașină de poliție în orașul Bolintin Vale din județul Giurgiu. Minorul era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curtea unui imobil în stradă

Copil de 5 ani, lovit de o mașină de poliție în orașul Bolintin Vale din județul Giurgiu. Minorul era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curtea unui imobil în stradă
Caracter ilustrativ/sursa/Mediafax Foto
Publicat: 17/01/2022, 17:12
Actualizat: 17/01/2022, 17:41

Un copil de 5 ani a fost lovit luni, în jurul orei 12.40, de un agent din cadrul Poliției orașului Bolintin Vale, județul Giurgiu, care se deplasa cu autospeciala de serviciu pe strada Palanca.

Minorul era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curtea unui imobil direct în stradă, moment în care a fost lovit de autoturismul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) aflat în mișcare.

În urma impactului, copilul nu a fost rănit, dar – preventiv – a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în MAI din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

Evenimentul are loc la câteva zile după ce un polițist din București a lovit cu mașina de serviciu două fetițe, iar una dintre ele a murit, dar și în contextul tensiunilor din Bolintin Vale, localnicii acuzându-i pe oamenii legii din oraș că protejează clanurile, totodată cerând alungarea romilor după ce unul dintre ei a omorât un șofer de microbuz.


Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult