Copil la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, de față cu un polițist, care nu a schițat nicio reacție

Copil la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, de față cu un polițist, care nu a schițat nicio reacție
Copil la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni, de față cu un polițist, care nu a schițat nicio reacție / Foto: Captură Digi24.ro
Publicat: 28/01/2022, 13:16

Un copil a fost la un pas să fie spulberat pe trecerea de pietoni în Baia Mare, de un șofer inconștient. Totul s-a derulat în fața unui polițist, care nu a schițat nicio reacție. Conducerea IPJ face deja verificări pentru a putea lua măsuri în cazul acestuia.

Un copil se oprește chiar înainte ca o mașină să treacă fulgerător pe contrasens, pe trecerea de pietoni. Polițistul de lângă el a urmărit indiferent incidentul, transmite Digi24.ro.

Speriat, cel mic revine pe marginea drumului lângă agent și reușește să traverseze, după ce se asigură di nou.

Totul s-a petrecut în fața Liceului de Arte din Baia Mare, unde elevul învață. Martor la eveniment a fost chiar tatăl micuțului, primar al orașului Cavnic.

Părintele acestuia a declarat că mașina care era să-l accidenteze pe minor circula cu viteză mare și ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului, după care peste trecerea de pietoni.

„Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe. Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru.”, a declarat Vladimir Petruț, edilul din Cavnic.

Imaginile revoltătoare au ajuns la polițiști. Conducerea IPJ face deja verificări pentru a lua măsurile impuse de lege în cazul agentului care ar fi ignorat incidentul.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase