Copilul dispărut a fost găsit în Gara de Nord la scurt timp după mesajul RO-ALERT care anunța dispariția unui băiat de 13 ani din Galați

Copilul dispărut a fost găsit în Gara de Nord la scurt timp după mesajul RO-ALERT care anunța dispariția unui băiat de 13 ani din Galați
Publicat: 30/09/2022, 22:02
Actualizat: 30/09/2022, 22:08

Un copil în vârstă de 13 ani a plecat, vineri, de acasă după ce a vorbit la telefon cu tatăl său plecat în străinătate. Mama vitregă a băiatului a anunțat poliția și îl caută pe Angelin cu disperare. Românii au primit și mesaje RO-ALERT, cu solicitarea de a suna la 112 dacă dețin informații.

La scurt timp după emiterea mesajului RO-ALERT, au fost probleme cu accesarea paginii web indicate de Poliția Română pentru vizualizarea fotografiei copilului dispărut. Aceasta în pofida faptului că linkul era scris greșit în mesaj.

Potrivit informațiilor transmise de poliție, copilul de 13 ani care a dispărut de la domiciliu din Galați a fost găsit în Gara de Nord, în Capitală, la mai puțin de o oră de la transmiterea mesajului. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București, potrivit informațiilor G4Media.

Știrea inițială

Polițiștii din Galați au fost sesizați vineri de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate. Acesta nu a mai revenit.

Angelin are 1,60 metri înălțime, aproximativ 60 de kg, păr șaten și ochii verzi. Când a plecat, băiatul era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă, potrivit Mediafax.

Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea copilului sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase