Crima nu se susține, din probele anchetatorilor, în cazul DJ Lalla. Accident sau suicid, crede șeful IPJ Constanța

Crima nu se susține, din probele anchetatorilor, în cazul DJ Lalla. Accident sau suicid, crede șeful IPJ Constanța
DJ Lalla, găsită moartă pe plaja din Mamaia / Sursa FOTO: Instagram
Publicat: 03/10/2023, 15:35
Actualizat: 03/10/2023, 15:37

Crima este din ce în ce ma improbabilă în cazul DJ Lalla, conform anchetatorilor. Mădălina-Sorina Vlangăr, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, a afirmat, marţi, că în cazul Laurei Roşca, cauza decesului a fost stabilită ca fiind “asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă”.

Vlangăr a menţionat că încă nu este gata rezultatul probelor toxicologice şi că anchetatorii iau în calcul fie un act suicidal, fie un accident, având în vedere că marea era agitată în acea zi, iar salvamarii arboraseră steagul roşu.

Urmărire penală in rem pentru ucidere din culpă

Mădălina-Sorina Vlangăr a declarat jurnaliştilor, marţi, că poliţiştii au ajuns în două minute pe plaja din Mamaia, după ce au fost anunţaţi de descoperirea unui cadavru.

“La data de 28 septembrie, la ora 10.11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, a afirmat Mădălina-Sorina Vlangăr.

Raportul toxicologic nu este complet

Ea a precizat că există două variante în acest moment, fie a fost vorba de o sinucidere, fie de un accident, după ce femeia a intrat în mare şi s-a înecat.

“Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane. Aş fi vrut să menţionez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice”, a explicat şeful IPJ Constanţa.

Tatăl Laurei nu exclude sinuciderea

Tatăl Laurei spune că este posibil că fiica lui să fi fost în depresie sau să fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Bărbatul recunoaște că tânăra făcea ședințe de terapie cu un specialist. Dar din analize le de sânge nu a reieșit ca tânăra să fi consumat alcool sau alte substanțe psihoactive.

Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

Pe contul său de Instagram, ultima postare era un filmuleţ care o are în prim-plan pe DJ Lalla, iar clipul este însoţit şi de un mesaj audio în limba engleză: “Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!”

De altfel, titlul postării este „Make sure it’s all worth it!”, iar tagurile sunt: #fvckdepression #lalla #lallaland #wonderlust #motherofdragons #ballauri #standtall #itdoesgetbetter.

Poiția a acționat impecabil, susține Vlangăr

Mădălina-Sorina Vlangăr a adăugat că nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare în cazul poliţiştilor care s-au ocupat de acest caz.

“Colegii mei au desfăşurat activităţile poliţieneşti cu viteză de reacţie, aşa cum o fac în toate cazurile asemănătoare. Nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare la acest moment, aşa cum a apărut în spaţiul public. Doresc să menţionez că declaraţia mea se referă strict la activitatea poliţienească, nu la cea de urmărire penală, palier pe care nu am ce să le reproşez în acest moment colegilor mei”, a mai declarat şeful IPJ Constanţa.

Citiți și: Cum a murit DJ Lalla. Polițiștii iau în calcul două variante. Trupul Laurei Roșca a fost descoperit pe plaja din Mamaia

EXCLUSIV | Răsturnare de situație în cazul decesului Laurei Roșca. Surse: DJ Lalla venise la mare să se întâlnească cu un bărbat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern