Criminalul fetiței de patru ani din Arad a fost arestat preventiv

Criminalul fetiței de patru ani din Arad a fost arestat preventiv
Sursa: Poliția Română
Publicat: 02/11/2021, 19:08
Actualizat: 02/11/2021, 19:38

Florin Beniamin Crișan, tânărul de 23 de ani care a ucis-o pe fetița de patru ani din Arad, a aruncat-o într-un geamantan, în apropierea unui cimitir și a vrut să îi ardă trupul turnând peste ea două sticle de acetonă a fost arestat preventiv.

Tribunalul Arad a admis, marți, propunerea procurorilor și a emis pe numele ucigașului fetiței de patru ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Florin Crișan era reținut de câteva ore

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr. 553/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Crișan Florin Beniamin, pe o durată de 30 de zile, începând cu 2 noiembrie 2021 şi până la data de 1 decembrie 2021, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu”, potrivit deciziei instanței.

Decizia a fost dispusă în baza articolului 223 alineatul 2 din Codul de procedură penală, care prevede că ”măsura arestării preventive a inculpatului poate fi luată și dacă, din probe, rezultă suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârșit o infracțiune intenționată contra vieții, o infracțiune prin care s-a cauzat vătămarea corporală sau moartea unei persoane”.

Decizia Tribunalului Arad nu este definitivă, dar tânărul acuzat de crimă va sta încarcerat cel puțin până se va judeca o eventuală contestație la măsura arestării preventive, care ar urma să se judece la Curtea de Apel.

A recunoscut crima și le-a arătat anchetatorilor ce a făcut

Bărbatul a recunoscut fapta, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este de-a dreptul șocant.

Criminalul a spus în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

”Greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate doarme liniștit”

După ce au stabilit cine este principalul suspect, polițiștii au descins, marți dimineață, în locuința unde a fost comisă crima.

”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!”, a scris Poliția Română pe Facebook, mesajul fiind însoțit de prima imagine a criminalului, cu cătușe la mâini.

„Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia.

Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore – persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad -, este cunoscut ca un consumator de droguri”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

La o zi după ce i-a ucis fiica, i-a trimis mesaj de dragoste pe Facebook

La doar o zi după ce i-a ucis copilul, Florin Beniamin Crișan i-a trimis mesaje de iubire partenerei de viață, pe Facebook.

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

Mesajul a fost transmis duminică, 31 octombrie, la ora 23:34.

La acea oră, mama fetiței se afla la maternitate, unde născuse de doar câteva zile al treilea copil.

Femeia chiar a fost impresionată de mesajul iubitului ei și i-a răspuns pe Facebook cu un link al unei melodii de dragoste, fără să știe că i-a ucis fetița de patru ani.

Pe Antonia, fetița de patru ani și jumătate, dar și pe fratele său de trei ani îi lăsase în grija iubitului său, tânărul de 23 de ani cu care avea o relație de aproape doi ani.


Citește și: 

Mesajul șocant pe care criminalul fetiței din Arad l-a postat pentru mama copilului, la doar o zi după fapta îngrozitoare

Ce frumoasă era Antonia, fetița din Arad ucisă de iubitul mamei sale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția