Cum a ajuns să fie abuzată o adolescentă noaptea în tren. „Violul e ceva normal”. Prădătorul sexual a primit doar 2 ani și 6 luni de închisoare

Cum a ajuns să fie abuzată o adolescentă noaptea în tren. „Violul e ceva normal”. Prădătorul sexual a primit doar 2 ani și 6 luni de închisoare
Publicat: 15/10/2021, 12:35

Un bărbat de 37 de ani a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare, după ce a agresat sexual o tânără care dormea într-un compartiment al trenului Chișinău – București.

Agresiunea sexuală a avut loc în octombrie 2020. Tânăra de 18 ani mergea cu trenul de la Iaşi la Bucureşti pentru a se întâlni cu prietenul său.  Fata circula singură în compartiment, iar pentru că era obosită s-a întins pe una dintre banchete.

La mai bine de un an distanță, magistrații de la Curtea de Apel Ploiești l-au condamnat pe Miklos Kalanyos la 2 ani și 6 luni de pușcărie, pentru agresiune sexuală. „Instanța ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au arătat magistrații. Sentința este definitivă.

Procesul lui Miklos Kalanyos (37 de ani) a început în urmă cu câteva luni. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzația de agresiune sexuală.

Filmul agresiunii

În timp ce dormea, tânăra a auzit uşa deschizându-se şi l-a văzut pe agresor intrând în compartiment. După ce a aprins lumina, bărbatul a întrebat-o câţi ani are, unde locuieşte şi unde merge. De teama, tânăra i-a răspuns bărbatului la întrebări.

Prădătorul sexual a continuat apoi să îi facă avansuri fetei, spunându-i că este frumoasă şi că are ochii frumoşi. După aceea, bărbatul i-a cerut fetei să îşi dea masca de protecţie jos pentru a-i vedea chipul mai bine. De frică că bărbatul ar putea să-i facă ceva,  fata şi-a dat jos masca.

Inculpatul s-a aşezat pe bancheta de lângă persoana vătămată şi a început să o atingă cu mâna pe piciorul stâng. Fiind cuprinsă de teamă şi surprinsă de acest gest, persoana vătămată nu a ştiut cum să reacţioneze în acel moment. Apoi inculpatul a încercat să o îmbrăţişeze, atingând-o cu mâna stângă pe sâni şi pe spate. În acest moment, persoana vătămată i-a cerut pe un ton ridicat să înceteze să o mai atingă, iar inculpatul i-a cerut să stea liniştită că nu-I face nimic”, au arătat procurorii.

Ca să scape, fata a ieşit din compartiment spunând că are nevoie la baie. După ce a ieşit pe culoar s-a dus la primele persoane care i-au ieşit în cale şi le-a spus că a fost agresată sexual. În momentul în care unul dintre călători s-a dus să îi ia fetei bagajul din compartiment, agresorul dispăruse. În scurt timp a apărut şi şeful de tren, căruia victima i-a spus ce s-a întâmplat.

”Violul e ceva normal”

Şeful de tren l-a căutat pe agresor şi l-a găsit închis în toaletă. Adus în faţa victimei şi a martorilot, agresorul a recunoscut că „a atins persoana vătămată, jignind-o ulterior şi spunându-i că violul este ceva normal şi dacă voia să o agreseze, putea să o facă”.

A sărit din tren înainte de a ajunge în gară

La scurt timp, Miklos Kalanyos a părăsit zona, spunând că merge la toaletă, iar, după ce șeful de tren a anunțat Poliția cu privire la incident, individul a sărit din tren înainte ca acesta să oprească în Gara Ploiești Sud. Bărbatul a rămas în zona gării, iar, la ora 5:05, trenul a ajuns în gară, polițiștii au luat legătura cu șeful de tren și au identificat victima. În jurul orei 5:40, polițiștii l-au găsit în zona peronului 1, acesta revenind după ce s-a ascuns o perioadă.

Agresoul a mai făcut închisoare

Dosarul de agresiune sexuală a fost trimis în judecată la Judecătoria Ploieşti, iar un judecător de aici l-a condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pe agresor, care este recidivist, fiind eliberat în septembrie 2020 din închisoare, unde a ajuns pentru furt.

Citește și

EXCLUSIV. Mărturiile tulburătoare ale olimpicei vândute traficanților de carne vie: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec” (ep. 2)

EXCLUSIV | Povestea tinerei care a acuzat că trebuia să fie vândută traficanților de carne vie la un casting de film. ”România a rămas un paradis pentru traficanți, nu s-a schimbat nimic în 10 ani”

Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată