Cum au ajuns cei șapte violatori din Dâmbovița să o exploateze sexual pe fata de 14 ani. Vecinii fac declarații șocante: „Și-a distrus viața!”

Publicat: 17/02/2024, 07:00

Caz șocant la Dâmbovița, acolo unde cei șapte bărbați – acuzați de procurori că ar fi întreținut relații sexuale, contracost, cu o minoră – au fost arestați. Fata de 14 ani a fost convinsă, dar și constrânsă, să se prostitueze chiar de bărbatul de care se îndrăgostise. Vecinii tinerei au povestit pentru jurnaliștii Gândul că „doar pe el îl auzea și îl vedea”, ceea ce a adus-o în această situație fără ieșire.

Cel care o folosea pentru a obține bani de pe urma ei a fost arestat în urmă cu trei luni, spun oamenii care locuiesc în apropierea locuinței lui.

„Am auzit că a fost dusă de mai mulți de aici. A luat bani pe ea”

Mai mult decât atât, vecinii fac declarații șocante și povestesc că minora ar fi rămas însărcinată de mai multe ori și ar fi avortat de fiecare dată.

Procurorii DIICOT au aflat că fata fusese exploatată din anul 2021 până în septembrie 2023. Adică de la vârsta de 12 ani până la 14 ani, fiind racolată de un individ din Dâmbovița prin metoda „Loverboy”, după ce acesta a aflat că este crescută doar de bunică.

„Băiatul care a făcut treaba asta este arestat de vreo trei luni. El o dădea ălora. Mama ei a ținut un om de pe aici și a lăsat-o la bunică pe ea. Se îndrăgostise de un băiat la câteva case de aici, dar l-au arestat.

Fata este la liceu la Găiești. Am înțeles că a dat și copii afară. A fost însărcinată. Niciodată nu a fost forțată. A fost de bună voie. Am auzit că a fost dusă de mai mulți de aici. Nu a fost numai aici. A fost și la Pitești. Pe unde a nimerit pe acolo a dus-o. În Târgoviște. A luat bani pe ea. A făcut prostituție”, au mărturisit oamenii locului pentru Gândul.

„A dat-o și la câțiva de pe aici. E păcat. O minoră și-a distrus viața”

Adolescenta locuiește doar cu bunica ei. Mama fetei a plecat de acasă în urmă cu mult timp. Cei care locuiesc în zonă spun că minora asculta doar de bărbatul de care era îndrăgostită, fără să țină cont de sfaturile celor din jur.

„Bunica e o femeie… Nu că nu o durea, o durea. Îi spuneam: du-o la poliție. Du-i la poliție dacă nu o lasă în pace. Ea era îndrăgostită prea rău de băiatul acesta. Nu vedea nimic, nu auzea nimic. Doar pe el îl auzea și îl vedea. Au fost mai mulți de aici cu cel închis. Am înțeles că sunt și de pe aici câțiva. E păcat, o minoră și-a distrus viața. Cu forța nu a luat-o…”, au povestit vecinii.

„Am auzit că a și drogat-o când a dus-o unde a dus-o”

Oamenii locului au mai povestit că fata ar fi fost și drogată, atunci când era obligată să întrețină relații sexuale cu anumiți bărbați.

„Bunica a fost în străinătate și apoi s-a retras aici, acasă. O are și pe mama ei de care are grijă. E foarte bătrână și nu prea mai judecă. Nu a avut părinți pe lângă ea care să o învețe. Femeia asta, bunica, o învață, stă cu ea, dar nu are ce să mai scoată din ea. Fumează. Dacă ei au dat-o de colo-colo, ea este învățață să aibă banul ei, să facă ea ce știe și ce vrea.

Cu bunica stă, dar nu știe când pleacă, nu știe când vine. E la liceu la Găiești, dar ea mai mult stă tot așa, pe unde apucă. Pe unde apucă și pe la cine apucă. Am auzit că a și drogat-o, când a dus-o unde a dus-o. I-a dat droguri”, au spus cei care o cunosc pe minoră.

Copila fusese convinsă să se prostitueze de când avea doar 12 ani

Reamintim că șapte bărbați din Dâmbovița au fost reținuți de procurorii DIICOT din Capitală, iar ulterior arestați de Tribunalul București și riscă până la zece ani de închisoare pentru acuzația că au întreținut relații sexuale, contracost, cu o adolescentă de 14 ani.

Indivizii sunt acuzați de procurorii DIICOT că plăteau ca să întrețină relații sexuale cu minora. Toți au între 20 și 37 de ani și conform legii, aveau datoria morală să raporteze la poliție că fata este o victimă a traficului de persoane.

Cinci dintre ei au recunoscut totul la audieri. Interceptările procurorilor DIICOT dezvăluie negocierile pe care suspectul le purta cu clienții.

Percheziţiile în această speță au avut loc în cadrul unei anchete declanşate în septembrie 2023, care viza destructurarea unei grupări violente condusă de un tată şi cei şase fii ai săi, acuzaţi de camătă, şantaj, trafic de persoane şi minori, proxenetism, potrivit informațiilor transmise de DIICOT.

„Unul dintre membrii acestei grupări, cercetat în această anchetă pentru infracţiunea de trafic de minori, ar fi recrutat în anul 2021 o fată prin metoda «Loverboy», profitând de starea de vulnerabilitate a copilei (la acel moment avea 12 ani), lipsa experienţei de viaţă şi lipsa unei educaţii corespunzătoare din partea părinţilor.

După ce bărbatul i-a câştigat încrederea fetei, începând cu anul 2021 şi până în septembrie 2023, a transportat-o în repetate rânduri în locuri prestabilite, din judeţul Dâmboviţa şi Argeş, unde, atât prin acte de constrângere fizică şi psihică, cât şi prin şantaj emoţional, ar fi exploatat-o sexual, obligând-o la practicarea prostituţiei în folosul său”, au precizat procurorii DIICOT.

CITEȘTE ȘI:

Copilă EXPLOATATĂ sexual de la 12 ani! Șapte bărbați din Dâmbovița arestați de DIICOT pentru sex contracost cu o minoră

Oficial. Un elev din zece “S-A DROGAT” înainte de 16 ani. „SAFE SPACE”, suport gratuit și confidențial de la ANA pentru copii și părinți

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Prognosticul este rezervat' 😢
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu marele actor în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Informație de ultimă oră despre FLORIN PIERSIC. Anunțul venit direct de la SPITAL
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Horoscop zilnic, 2 mai 2024: Berbecii primesc propuneri interesante de colaborare. Scorpionii vor lua o...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Ce sărbătorim de 1 Mai?