Cum au ajuns doi adolescenți să ucidă un bărbat cu toporul de Revelion: Ei scriu pe Tik Tok „v-am executat” și băiatul meu este în groapă

Cum au ajuns doi adolescenți să ucidă un bărbat cu toporul de Revelion: Ei scriu pe Tik Tok „v-am executat” și băiatul meu este în groapă
Sursă foto: Facebook/captură Observator TV
Publicat: 10/01/2022, 12:48
Actualizat: 10/01/2022, 13:07

Adolescenţii care au atacat cu topoarele în noaptea de Revelion doi frați din comuna Ticuşu Vechi, judeţul Braşov, şi l-au ucis pe unul dintre aceştia, au postat pe pagina de Tik Tok un mesaj revoltător. „V-am executat!”, dezvăluie familia tânărului ucis.  În urma cercetărilor, tânărul de 17 ani a ajuns după gratii, iar celălalt adolescent este cercetat în stare de libertate.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul că în noaptea de Anul Nou cei doi frați erau acasă și petreceau alături de prietenii lor. La un moment dat, doi frați de 15 și 17 ani, împreună cu vărul lor, au încercat să intre în locuința acestora. Aceștia au fost rugați să iasă din curte de una dintre gazdele petrecerii. Spre dimineață, aceștia ar fi luat o secure și, pentru a se răzbuna, l-au lovit mortal pe unul dintre frați. Celălalt bărbat a suferit şi el răni grave şi a fost internat în spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi l-au reţinut pe unul din tinerii de 17 ani. Dacă acesta va fi găsit vinovat de omor, riscă până la 25 de ani de închisoare. Monica Buta, mama tinerilor, nu înțelege de ce doar un singur agresor a ajuns după gratii, în timp ce ceilalți doi sunt liberi.

Au fost ridicați toți trei iar după câteva ore, doi dintre ei au fost eliberați și doar pe unul l-au reținut. Din moment ce toți trei erau acolo și au dat cu topoarele și au omorât un om, iar unul din ei în fața poliției a recunoscut că și el a dat cu toporul și apoi a fost eliberat ceva nu e în regulă acolo. Te duci peste om în curte, îi dai în cap, omori un om, ceva nu e regulă acolo“, a mai spus Monica Buta pentru jurnaliștii de la Făgărașul Tău.

„Băiatul meu e în groapă!”

Mai mult, femeia spune că familia sa a mai fost victima familiei agresorilor. Fiul ei cel mare ar fi fost bătut de tatăl celor doi minori, legat de un cal şi târât prin sat după animal, motiv pentru care femeia spune că agresorul ar fi fost închis.

Ei pun pe Facebook: V-am executat! Pe TikTok. Băiatul meu e în groapă!”, a spus printre lacrimi de durere şi Nicolae Buta, tatăl victimelor.

Ce spun oamenii legii

Potrivit IPJ Brașov, pe 1 ianuarie, în jurul orei 4:40, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hoghiz au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de conflict.

Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între doi tineri, în vârstă de 17 ani şi doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, din localitatea Ticuşu Vechi, judeţul Braşov ar fi izbucnit un conflict verbal spontan. Ulterior, cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, ar fi fost agresaţi fizic de către cei doi tineri, cu obiecte contondente din material lemnos, ambii bărbaţi fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în raportul IPJ Braşov.

La data de 2 ianuarie 2022, bărbatul, în vârstă de 35 ani, a decedat, motiv pentru care dosarul penal constituit a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie, fiind efectuată reîncadrarea faptei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor”.

„În baza probatoriului administrat în cauză, unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Ulterior, la data de 3 ianuarie 2022, instanţa a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a acestuia”, a precizat Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Citește și Crima care a îngrozit România este de 17 ani cu ”autor necunoscut”. Nimeni nu a fost tras la răspundere pentru execuția farmacistelor din Brașov, împușcate în cap la serviciu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Serviciile secrete din Occident au dejucat cel puțin 10 atacuri teroriste în Europa în 2023