Noi detalii din ancheta dublei crime din Iași. Ce au scos la iveală necropsiile studenților găsiți morți în vila de lux

Noi detalii din ancheta dublei crime din Iași. Ce au scos la iveală necropsiile studenților găsiți morți în vila de lux
Sursă foto: Facebook
Publicat: 12/12/2021, 13:10
Actualizat: 12/12/2021, 14:35

Medicii legiști au stabilit primele concluzii în ceea ce privește uciderea și incendierea studenților din Iași. Rezultatele necropsiei arată că tinerii au avut parte de o moarte violentă, cei doi prezentând răni pe tot corpul, spun surse din anchetă pentru Gândul.

Moartea tinerei a fost violentă, aceasta suferind o insuficiență cardio-respiratorie acută, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, dar și la nivelul antebrațelor. Și moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, acesta prezentând leziuni în zona hemitoracelui stâng, antebrațului stâng și pumnului drept”, spun sursele judiciare.

Tânărul trebuia să plece în Belgia

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au început urmărirea penală in rem, pentru omor calificat. Autoritățile iau în calcul și faptul că ar putea fi vorba despre o încercare de tâlhărie, transformată în dublă crimă, deoarece tragedia s-a petrecut într-un cartier cu vile de lux din Iași.

Tânărul era originar din orașul Fes, iar potrivit datelor de pe pagina sa de socializare, acesta a studiat în trecut la Bruxelles, acolo unde trebuia să se întoarcă vineri.

Cei doi studenți la Medicină au fost găsiți morți, sâmbătă, de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a studentului de origine marocană.

Ulterior, doi tineri, studenți în anul I la Universitatea Tehnică, au fost ridicați din campus și duși la audieri în legătură cu acest caz.

Citește și Noi detalii din asasinatul de la Iași. Studenții uciși abia se mutaseră cu chirie, în vila de lux a unui om de afaceri

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase