Cum s-au cunoscut Mihai Petre și soția sa, Elwira: ”Recunosc că ne-a fost foarte greu”

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și soția sa, Elwira: ”Recunosc că ne-a fost foarte greu”
Cum s-au cunoscut Mihai Petre și soția sa, Elwira
Publicat: 08/07/2021, 12:04

Dansatorul și coregraful Mihai Petre formează un cuplu de foarte mulți ani cu Elwira, atât în plan personal, cât și profesional. Cei doi au împreună două fetițe. Elwira Petre a povestit cum și unde l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți de peste 10 ani și au o poveste de dragoste impresionantă.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și soția sa, Elwira: ”După o săptămână era deja la mine acasă”

Elwira este din Polonia. Ea și Mihai Petre s-au cunoscut, însă, în republica Moldova, la o probă de dans.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre, potrivit a1.ro.

”Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, spunea și Mihai Petre într-un interviu.

Mihai Petre și soția sa, Elwira

Elwira și Mihai Petre participă la ”Asia Express”

Mihai Petre și partenera sa de viață participă în sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au dezvăluit că fiica lor cea mare a avut o mare contribuția în decizia lor de la participa la show-ul care va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1.

”Fetița noastră e fana emisiunii, se uita la fiecare episod, a avut o mare contribuție la decizia noastră. S-a bucurat foarte tare, am discutat cu ea, a contribuit la decizie fetița cea mare, Catinca. Până la urmă ne-a convins”, a declarat Mihai Petre la Antena Stars.

”Noi suntem competitivi, ne dorim să câștigăm, cred că mai presus va fi experiența pe care o vom avea”, a mai spus acesta.

Elwira și Mihai Petre participă la ”Asia Express”

Vedetele vor porni pe Drumul Împăraților

Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian.

De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase