Dacia Sandero, „Mașina Anului 2021” în Marea Britanie! (Revista WHATCAR) – VIDEO

Dacia Sandero, „Mașina Anului 2021” în Marea Britanie! (Revista WHATCAR) - VIDEO
Publicat: 01/02/2021, 10:48
Actualizat: 01/02/2021, 10:51

Jurnaliștii de la WHATCAR au condus cele mai noi mașini, pentru a alege „Mașina Anului 2021” și verdictul a fost clar: Dacia Sandero!

Este vorba de DACIA SANDERO 1.0 TCe 90 Comfort. Cea mai ieftină mașină nouă din UK este „Mașina Anului”, pentru cei de la WHATCAR.

„BMW Seria 4, Fiat 500, Kia Sorento, toate au stabilit noi standarde în ultimele 12 luni. Să nu mai vorbim de Porsche Taycan, Skoda Octavia iV și Volkswagen ID.3”, scriu cei de la whatcar.com.

Ei au lăudat în trecut și vechiul Sandero, pentru prețul bun, dar au recunoscut că s-a făcut rabat la calitate și dotări. Iată însă că nu mai e cazul noului Sandero, care este și foarte echipat, foarte spațios, fiind un rival de cinste, susțin jurnaliștii auto.

„Un chilipir!”

„Chiar și un Ford Fiesta entry-level cu trei uși și motor mai slab costă 15.000 lire sterline după reducere. Un Fiesta „full” costă 19.000 lire sterline. Sandero, în comparație, costă 11.595 lire sterline. Va pune un zâmbet pe fața oricărui cumpărător, mai ales în cazul celor care vizau un model SH”, sunt de părere cei de la whatcar.

„Un chilipir absolut și o realizare extraordinară”, așa laudă britanicii mașina românească.

Dacia a lansat Bigster, conceptul unui model SUV de 4.6 metri lungime / Galerie Foto

Bigster, modelul SUV lansat de Dacia, este soluția perfectă pentru un vehicul de segment C, accesibil la preț. Are 4.6 metri lungime și poate fi echipat cu motorizări alternative şi hibride.

Dacia a prezentat, joi, conceptul Bigster, robust și spațios, cu un interior primitor, practic un SUV autentic, care nu încorporează artificii de design, precum elementele cromate sau ornamentele cu aspect de aluminiu.

“Interiorul este la rândul său foarte primitor, fiind printre cele mai spaţioase din acest segment. Semnătura luminoasă în formă de Y este de acum mai amplă, accentuând aspectul robust specific modelelor SUV. Un aspect pus şi mai mult în valoare de culoarea verde închis a caroseriei”, este descrierea lui BIGSTER.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase