Dan Bittman a anunțat că se vaccinează anti-COVID, după ce a contestat măsurile impuse de autorități

Dan Bittman a anunțat că se vaccinează anti-COVID, după ce a contestat măsurile impuse de autorități
Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 09/05/2021, 11:06

Dan Bittman a anunțat că se va vaccina împotriva COVID, după ce a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai restricțiilor impuse de autorități.

Artistul a făcut anunțul, în direct, la B1 TV, sâmbătă seară.

Decizia solistului de la Holograf vine după ce artistul a contestat vehement restricțiile recomandate de medici în pandemie.

”După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă.

Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”.

În urmă cu aproximativ o lună, artistul declara, în cadrul unei emisiuni online de la EVZ TV,  că nu exclude vaccinarea, dar că preferă vaccinurile care nu sunt produse pe baza tehnologiei ARN mesager.

Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN Mesager că Pfizer și Modernă, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, că să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lunii care e speriată de tromboze că dacă iei cu o săptămâna înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc iar lumea e speriată„, spunea, la acea vreme, Dan Bittman.

Artistul a acuzat-o pe Andreea Esca de faptul că ar fi mințit că a avut COVID, dar a lăudat-o pe Diana Șoșoacă.

”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima” a spus Bittman.

Record la vaccinare, înregistrat sâmbătă

Campania de Vaccinare împotriva Covid-19 din România a atins un nou record, 110.000 de persoane fiind imunizate în ultimele 24 de ore pe teritoriul întregii țări.

Potrivit datelor transmise de CNCAV, 50.941 de persoane au fost imunizate cu prima doză în ultimele 24 de ore, în timp ce 59.692 au primit cea de-a doua doză.