Daniel BĂLUȚĂ este noul ȘEF de campanie la PSD/Primarul dezvăluie ce se va întâmpla cu AFIȘELE electorale cu Cătălin CÎRSTOIU

Publicat: 24/04/2024, 16:09
Actualizat: 24/04/2024, 19:09

Odată schimbat candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, cu Gabriela Firea, trebuie schimbate și panourile electorale. De data aceasta, cu panouri cu doi candidați diferiți, pentru fiecare partid. Cum se va face acest lucru, a dezvăluit Gabriela Firea și noul desemnat șef de campanie al PSD, primarul Daniel Băluță, de la Sectorul 4. Declarațiile au avut loc în cadrul conferinței de presă de miercuri, de la Patinoarul Berceni Arena.

Panourile electorale care împânzeau Capitala cu chipul medicului Cătălin Cîrstoiu vor fi înlocuite cu cele de pe care va zîmbi noul candidat al PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și candidatul PNL, Sebastian Burduja. Cum se va petrece acest lucru, dezvăluie chiar noul șef de campanie al PSD, Daniel Băluță.

Cred că este cea mai mică problemă pe care o avem. într-un timp scurt vom vom dispune în oraș, într-un mod echilibrat. panouri atât cu candidatul Partidului Social Democrat, cu doamna Gabriela Firea, cât și panouri cu domnul Sebastian Burduja de la PNL. Există decență, există echilibru, există comunicare, există dialog, astfel încât astfel de probleme nu sunt decât de ordin tehnic.

La rândul ei, candidata Gabriela Firea consideră panourile o investiție inutilă, din moment ce campania ei door to door i-a adus 250 000 de voturi la precedentele alegeri.

Dacă vă aduceți aminte, acum aproape 4 ani, ca primar în funcție, nu am avut deloc panouri în București. Am considerat că este inutil să investim în acel afișaj și am transmis pe toate căile posibile, în special în cadrul întâlnirilor directe cu cetățenii și cu asociațiile de proprietari, ceea ce am realizat împreună cu echipa mea și ceea ce vreau să fac în continuare. Așa îmi voi organiza și de data aceasta campania. E adevărat foarte scurtă, pentru că nu am mai avut timp la dispoziție pentru precampanie și sunt convinsă că bucureștenii asta așteaptă. Am luat cu acea campanie, de la om la om 250.000 de voturi.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este ferm convins că Gabriela Firea are toate atuurile să câștige Capitala. Lucru cum nu se mai poate mai fericit și pentru primarii de sector ai celor două partide, pentru că vor găsi un sprijin serios la primarul general al Bucureștiului, crede Ciolacu.

Eu cred în primul rând că viitorul primar al Capitalei va fi doamna Gabriela Firea(….) În schimb, mă uit la, exceptându-i, fără să-i supăr, pe Robert Negoiță, pe Ciprian Ciucu și în ultimul rând pe Daniel Băluță. Eu văd pe George Tuță, candidatul de la Sectorul 1, pe Rareș Copincă, Andrei Migheciu. Gândiți-vă că ei vor fi susținuți atât de doamna Gabriela Firea, cât și de domnul Burduja! Marii câștigători sunt cei trei candidați pentru sectoarele 1, 2 și 5.

În cazul în care rezultatul obținut în urma alegerilor nu va fi unul care să-i aducă un nou mandat de primar al Capitalei, Gabriela Firea spune că partidul e ca o familie care-și pune energia la lucru ca să „cumpere o altă vază”.

Am fost împreună cu domnul președinte Marcel Ciolacu, cu domnul președinte Nicolae Ciucă și ceilalți colegi din coaliție într-o întâlnire-maraton de aproape 16 ore. Chiar se întrebau unii dintre colegii mei cum de rezist și eu ca doamnă, atâtea ore în negocieri. Sunt antrenată din presă, că am fost și eu ca dumneavoastră și am muncit de dimineață până seară și sunt antrenată din administrație pentru că ați văzut cum se fac proiectele, muncind de dimineață până seara. Când ești într-o echipă, este ca într-o familie. Tragem la răspundere pe tată sau pe mamă dacă copilul a făcut o boacănă sau dacă a luat o notă puțin mai mică.? Nu! Punem energie cu energie și multă iubire să reparăm acea notă mai mică sau să cumpărăm o altă vază stricată, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și:

VIDEO Cristian Popescu Piedone: „Dacă era nominalizată din prima, Firea era primar. Eu renunțam la candidatură”

Marcel Ciolacu: JOCUL politic a influenţat prea mult performanţa administrativă. Am învrăjbit 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Lando Norris a obținut prima victorie din carieră în Formula 1. Pilotul britanic l-a învins...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ce substanță radioactivă a fost găsită în urina fumătorilor de țigări electronice?