Dată dispărută de părinți pe 14 iunie, adolescenta din imagine a fost găsită zilele trecute. Ireal de ce fugise de acasă, de fapt, și cum arată acum

Dată dispărută de părinți pe 14 iunie, adolescenta din imagine a fost găsită zilele trecute. Ireal de ce fugise de acasă, de fapt, și cum arată acum
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 14/11/2022, 16:59
Actualizat: 14/11/2022, 17:01

O adolescentă din statul american Georgia, care a dispărut în urmă cu aproape cinci luni, a fost găsită teafără de poliție. Părinții ei cred că fata a fugit de acasă, coborând de la etaj, unde se afla dormitorul ei, pe fereastră.

Kaylee Jones din Carrollton, Georgia, a fost localizată de forțele de ordine și de atunci s-a reunit cu familia ei, a anunțat Biroului Șerifului din districtul Carroll.

„Aceasta continuă să fie o investigație foarte activă și fluidă și nu vor fi făcute publice alte detalii în acest moment, din cauza naturii sensibile a cazului. Cu toate acestea, să ne concentrăm și să fim recunoscători că această domnișoară este în siguranță!”, a scris biroul șerifului pe Facebook.

Tânăra de 17 ani, avea 16 ani când părinții ei cred că a părăsit casa familiei din Carrollton, coborând pe fereastra dormitorului ei de la etajul al doilea pe 14 iunie, fără computer sau telefon, care îi fusese recent confiscat după ce au descoperit că fata coresponda pe internet cu persoane necunoscute.

Sursa FOTO: Facebook

„Oficiul șerifului din districtul Carroll s-a angajat încă din prima zi să o localizeze pe Kaylee și să aibă o echipă de anchetatori dedicați care lucrează în acest caz și urmăresc neobosit fiecare caz și lucrează în colaborare cu multe agenții de aplicare a legii din stat și din țară”, au spus autoritățile în timpul căutărilor.

Biroul de Investigații din Georgia, FBI, Secret Service, US Marshals Service și forțele de ordine locale au fost printre agențiile care încercau să dea de urma lui Kaylee, care are nevoi speciale și ia tratament de specialitate.

Părinții au explicat anterior pentru Fox Digital News că înainte de dispariția fiicei lor, i-au confiscat telefonul în efortul de a o disciplina, moment în care tânăra de 16 ani s-a îndreptat către laptopul ei și a început să comunice cu străini pe Omegle, un site web care permite utilizatorilor să trimită în mod anonim mesaje directe sau videochat0uri între ei.

Mai mult, fata a împărtășit informații personale, inclusiv adresa la care locuiește, unor „tipi” cu care vorbea pe internet, au spus părinții ei, potrivit New York Post.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase