De ce NU I-A CHEMAT Alin Oprea la nuntă pe copiii săi și pe fostul coleg de trupă. ”Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească”

De ce NU I-A CHEMAT Alin Oprea la nuntă pe copiii săi și pe fostul coleg de trupă. ”Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească”
Publicat: 28/09/2023, 15:30

Alin Oprea a explicat care a fost motivul pentru care la nunta sa cu Medana nu i-a chemat pe cei doi copii ai lui și pe fostul său coleg din trupa Talisman. 

La nunta sa cu Medana, Alin Oprea a avut sute de invitați, însă printre aceștia nu s-au numărat și cei doi copii ai săi din căsnicia cu Larisa – Melissa și Adrian, și nici Tavi Colen, fostul lui coleg din trupa Talisman.

La emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Alin Oprea a explicat care a fost motivul pentru care cei trei nu au partiipat la eveniment.

De ce nu i-a chemat Alin Oprea la nuntă pe copiii săi și pe fostul coleg de trupă. ”Știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul”

„I-aș fi trimis cu drag invitația lui Tavi, dar știam sigur că nu va răspunde afirmativ. Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu „Casă de piatră!”, l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu „să fii fericit, tată! Doamne ajută!”, i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură”, a declarat Alin Oprea, potrivit revistei Viva.

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, alături de cei doi copii – Melissa și Adrian
Tavi Colen, fostul coleg al lui Alin Oprea din trupa Talisman

„Dumnezeu ne-a dat exact pe cine trebuia să fie lângă noi. Cine poate nu trebuia să fie, nu a fost. Dumnezeu ne-a ales familia cu care mergem mai departe, sigur, au fost și absenți motivați. Le mulțumesc tuturor, colegilor, am fost în familie, au cântat toți. Acum, faptul că se zice că a fost o nuntă fastuoasă, faraonică, cum se zice în presă sau oamenii pe internet, noi am chemat prietenii noștri de suflet”, a mai spus artistul.

Alin Oprea și Medana au făcut nuntă pe 15 septembrie 2023

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa parteneră, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea, are și ea doi copii, Daria și Darius.

Alin Oprea s-a logodit cu Medana în Italia, la Milano. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil la finalul anului 2022, în luna decembrie. Acum, cei doi  au făcut nunta. Alin Oprea și Medana s-au cununat religios în data de 15 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul cu foarte mare fast, la care au fost invitați unul și unul. Mirii au arătat extraordinar de bine.

Medana și Alin Oprea au avut zece perechi de nași: psihoterapeutul Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia