De necrezut! Câte neveste are bărbatul din imagine: „Cel mai nasol e când trebuie să plătesc facturile”

De necrezut! Câte neveste are bărbatul din imagine: Cel mai nasol e când trebuie să plătesc facturile
Sursa FOTO: Instagram
Publicat: 19/08/2022, 17:44

Caz incredibil în Brazilia. Un bărbat are nici mai mult, nici mai puțin decât opt neveste. El spune că weekendurile alături de partenerele sale sunt foarte distractive și mai în glumă, mai în serios povestește că cel mai nasol lucru care i se întâmplă sunt facturile foarte mari.

Arthur O Urso și-a deschis și un cont pe site-ul de socializare pentru adulți Only Fans, unde împărtășește momente inedite din viața sa alături de cele opt neveste ale sale.

Între timp, bărbatul a devenit o adevărată vedetă în Brazilia, ținând primele pagini ale ziarelor, anul trecut, când s-a căsătorit în același timp cu toate cele opt femei într-o ceremonie comună.

Bărbatul spune că și-a propus să „sărbătorească dragostea liberă” și să „proteseze împotriva monogamiei”, însă nunta nu este validă, deoarece poligamia este ilegală în Brazilia.

Acum el mai locuiește doar cu opt dintre cele nouă femei, după ce una dintre ele a părăsit festivalul dragostei.

Ca în orice căsătorie, cu parteneri multipli sau nu, există suișuri și coborâșuri

Într-un interviu pentru Daily Star, Arthur a spus: „Cel mai bun lucru este libertatea sexuală și compania pe care o avem împreună. Weekend-urile noastre sunt foarte distractive”.

Cu toate acestea, el a spus în glumă că facturile sunt mai mari. „Cel mai rău lucru sunt facturile (râsete), dar ne descurcăm cu totul!”, a continuat acesta.

Configurația relației sale a atras atenția multora, în special din partea generațiilor mai în vârstă din Brazilia, unde locuiește într-o singură casă cu soțiile sale.

„Generația mai în vârstă crede că este absurd, dar eu nu mă ocup de părerile altora. În adâncul sufletului, cred că și ei au vrut să experimenteze așa ceva”, a mai spus el.

Arthur, care a spus despre soțiile sale că „toate cer atenție, afecțiune și sex, ceea ce face parte din viața noastră de zi cu zi”, dar a adăugat că încă mai lucrează la un program sexual.

„Am un program de făcut sex ca să pot mulțumi pe toată lumea. Facem pe rând în cameră, pentru că nu dorm mereu împreună. Avem o agendă foarte completă și o respectăm cu rigiditate”, a adăugat el.

De asemenea, el a mai adăugat că soțiile nu devin niciodată geloase una pe cealaltă pentru că toate sunt prietene.

„Nu există gelozie în relația noastră. Toate soțiile se înțeleg foarte bine, sunt prietene între ele. Dialogul nostru este foarte puternic și crucial pentru ca rutina noastră să funcționeze. Trebuie să fim adevărați tot timpul. Dacă cineva este gelos, acel sentiment ar trebui să fie deschis cu toată lumea. Dar până acum nu am avut astfel de probleme”, a mai declarat bărbatul.

El a spus că a ales acest mod de viață din dorința de a trăi departe de normele impuse de societate.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult