De necrezut! Câți euro cere Olguța Berbec ca să cânte la o nuntă în 2022

De necrezut! Câți euro cere Olguța Berbec ca să cânte la o nuntă în 2022
Foto: Captură YouTube
Publicat: 28/09/2022, 11:06

Olguța Berbec, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, este invitată să cânte la numeroase nunți și are un program foarte încărcat.

Artista are numeroase concerte și în 2022, prilej cu care își va rotunji veniturile. Dacă îți dorești ca la nunta ta sau la aniversare să îți cânte frumoasa artistă de muzică populară, vei scoate din buzunare nu mai puțin de 5.000 de euro, dar suma poate ajunge la 10.000 de euro.

În funcție de locație, artista poate solicita și transport, cazare și masă.

Ce studii are Olguța Berbec, de fapt

În cadrul unui interviu pentru Taifasuri, Olguța Berbec a vorbit, printre altele, și despre studiile pe care le deține.

Cântăreața de muzică populară a terminat Liceul de Matematică-Fizică, apoi a absolvit Facultatea de Științe Economice.

Totodată, artista a urmat un Master în Management. În anul doi de facultate, cântăreața a optat pentru Școala Populară de Arte.

Aceasta a povestit că totul s-a întâmplat în anul I de facultate. Olguța Berbec a terminat liceul de matematică-fizică, Facultatea de științe economice și am și un master în management.

Școala populară de arte a început-o în anul II de facultate, la clasa Emiliei Drăgătoiu Nanu, „un excelent pedagog”, după cum mărturisește artista.

Mai mult, Olguța Berbec are o colecția fabuloasă de costume populare, cu peste 70 de asemenea piese de mare finețe, scrie cancan.ro.

Olguța Berbec, una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din zona Olteniei de Nord, Mehedinți, are 38 de ani și este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac, cu care are și doi copii.

Proces cu Niculina Stoican

Olguța Berbec o acuza, în luna mai 2022, pe Niculina Stoican că i-a furat una din piese. Artista a dat-o în judecată pe interpretă.

La rândul ei, Niculina Stoicannu a comentat acest subiect și a spus că va merge în instanță, dacă este cazul.

Foto: Captură YouTube

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase