Declarații șocante ale bărbatului din Voluntari care și-a măcelărit soția și soacra. „M-a luat capul”

Declarații șocante ale bărbatului din Voluntari care și-a măcelărit soția și soacra. „M-a luat capul”
caracter ilustrativ
Publicat: 27/03/2022, 12:43

Ucigașul din Voluntari care și-a măcelărit soția, sâmbătă seară, în fața copiilor a încercat să-și justifice crima în fața anchetatorilor ilfoveni. Bărbatul spune că și-a pierdut cumpătul în momentul în care ar fi descoperit că este înșelat de soție și jefuit de soacră. Acesta era agresiv și a fost cercetat în mai multe dosare de violență domestică, însă soția și-ar fi retras plângerile.

Polițiștii ilfoveni au intrat în alertă, sâmbătă seară, după ce un copil a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat să tatăl său i-a înjunghiat mama și bunica.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că la adresa menționoată au fost găsite două femei, mamă și fiică, care suferisără răni grave. Bătrâna era în viață și a fost transportată de urgență la spital. În schimb, pentru fiica ei nu s-a mai putut face nimic. Fusese înjunghiată de opt ori, iar multe dintre lovituri îi atinseseră organe vitale.

Principalul suspect fugise de acasă, cu hainele pline de sânge, însă a fost găsit și încătușat pe o stradă din apropiere.

După ce le-a arătat polițiștilor unde a aruncat cuțitul, care se afla în curtea casei, criminalul a fost dus la audieri.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că acesta se numește Cristian Milotin și are 39 de ani. Bărbatul, agent de pază la o cunoscută firmă din București, era cunoscut drept o persoană violentă, care obișnuia să-și bată soția.

Ca urmare, aceasta făcuse pe numele său mai multe plângeri, însă, spun anchetatorii, ar fi ales, de fiecare dată, să-și retragă plângerile.

Totuși, încă de anul trecut femeia a depus o cerere de divorț, dar soții nu ajunseseră încă în fața instanței.

Milotin ar fi povestit că, sâmbătă seară, soacra lui l-ar fi dat afară din casă. Atunci, i-ar fi cerut femeii să-i returneze banii din salariu pe care i-ar fi dat pentru cheltuielile zilnice.

Și-a înjunghiat soția de opt ori

Ar fi urmat o ceartă în timpul căreia ar fi aflat că soția lui are deja pe altcineva. Orbit de furie, Milotin susține că a apucat un cuțit de bucătărie și a început să lovească.

„M-a luat capul”, ar fi explicat suspectul de omor. Fostul agent de pază ar fi explicat că nu mai reține mare lucru.

Acesta ar fi menționat că își amintește cum i-a înfipt cuțitul în piept soției, după care știe că a mai lovit-o o dată. Din acel moment, acesta susține că nu-și mai amintește nimic.

De fapt, Cristian Milotin și-a înjunghiat nevasta de opt ori, după care a înjunghiat-o și pe mama acesteia, însă nu a reușit s-o omoare, fără să-i pese că de față se aflau și cei doi copii ai săi.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase