Delia, detalii din viața de familie. Ce spune despre soțul său și care este motivul pentru care nu are copii

Delia, detalii din viața de familie. Ce spune despre soțul său și care este motivul pentru care nu are copii
Delia, detalii din viața de familie
Publicat: 09/07/2021, 23:25
Actualizat: 09/07/2021, 23:29

Delia, în vârstă de 39 de ani, se poate lăuda cu o carieră de succes. Și în plan personal vedeta are motive să se declare o femeie împlinită. Formează un cuplu perfect cu Răzvan Munteanu. Despre soțul ei, artista a făcut dezvăluiri la podcast-ul Andrei.

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Prezentă de curând la podcast-ul realizat de Andra, Delia și-a deschis sufletul și a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre relația dintre ea și soțul său.

Delia, detalii din viața de familie: ”A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit”

Delia a afirmat că și-a găsit stabilitatea alături de partenerul ei de viață, Răzvan, care a apărut în viața ei exact la momentul potrivit.

”El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”,a detaliat cântăreața.

”Eu cu Răzvan nu suntem romantici, nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoși, suntem mai degrabă o echipă”, a adăugat ea.

Delia: ”El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități”

Delia, detalii din viața de familie. Ce spune despre eventualitatea de a deveni mămică

Delia a comentat și despre posibilitatea de a deveni mămică, afirmând că și-ar dori să aibă o fetiță.

”Am frici! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, a spus artista.

Delia: ”Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă!”

“Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, și eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau”, a dezvăluit vedeta un episod neştiut din adolescenţa ei.

”Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a mărturisit vedeta.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase