Ce spune Mihaela Rădulescu despre noul ei proiect TV: ”Mi-am zis că e relativ simplu”

Ce spune Mihaela Rădulescu despre noul ei proiect TV: ”Mi-am zis că e relativ simplu”
Ce spune Mihaela Rădulescu despre noul ei proiect TV

Mihaela Rădulescu revine, din nou, pe micile ecrane. Vedeta face parte din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV. Vedeta va fi unul dintre cei patru detectivi. Alături de Mihaela Rădulescu se vor afla Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, la masa juriului s-au aflat Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el vor fi Inna, actorul Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu. Astfel că Mihaela Rădulescu revine din nou pe micile ecrane, după show-ul ”Ferma”, pe care l-a prezentat la același post TV.

Pavel Bartoș va prezenta noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a dat viață personajului Corbul.

”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

Mihaela Rădulescu: ”Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă”

Ce spune Mihaela Rădulescu despre noul ei proiect TV: ”Povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău”

Mihaela Rădulescu s-a declarat încântată de noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”:

”Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”

Cântăreața Inna a vorbit despre noii săi colegi de la emisiune, având numai cuvinte de laudă la adresa Mihaelei Rădulescu:

”Mă bucur să fim în echipă. Pe Mihaela o admir de foarte mult timp, dintotdeauna, iar pe Alex acum îl descopăr. Energia e super bună, ne distrăm împreună și ziua de filmare trece super repede! Nu știu dacă ar trebui să le dau sfaturi, ci doar le spun să își urmeze intuiția!”

Inna: ”Pe Mihaela o admir de foarte mult timp, dintotdeauna”

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie… Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și-ar fi dorit mai mulți copii

Mihaela Rădulescu a afirmat că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii. Vedeta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie.

”De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu.

”Aș fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului