Detalii șocante în cazul tinerei care a murit într-un accident rutier la Bihor. Apropiații fetei spun că accidentul a fost provocat intenționat

Detalii șocante în cazul tinerei care a murit într-un accident rutier la Bihor. Apropiații fetei spun că accidentul a fost provocat intenționat
Publicat: 17/08/2022, 19:24

La mai bine de o lună de zile de când o tânără de 25 de ani a pierit în urma unui accident rutier în Bihor, apar informații care ar putea schimba radical cursul anchetei. Apropiații fetei spun că acest accident nu a fost tocmai întâmplător.

Apropiații tinerei susțin că iubitul acesteia ar fi amenințat că o va aduce acasă pentru ultima dată, iar acum se gândesc cu groază ca nu cumva gestul să fi fost unul intenționat.

„Ea i-a spus în față: „Dani, te rog sa ma ierți, eu nu te mai iubesc, vreau să mă întorc înapoi acasă. Ea a mers acolo după haine, nu a mers sa se împace cu el. El s-a enervat și a zis: „Nu te iert, să te ierte Dumnezeu” și mie mi-a zis: „Tu să stai liniștit, că în două ore ți-o aduc pentru totdeauna”, atâta tot. Mi-a închis telefonul și nu a mai răspuns pe Facebook. M-am gândit că îi face ceva, dar nu mă așteptam să-i facă asta”, a declarat fostul iubit al fetei,

„Nu m-am așteptat să se întâmple așa ceva cu ea, nu m-am așteptat. Așa cum am văzut și eu de pe internet, eu cred, ca el a făcut intenționat lucrul acesta”, spune mama victimei șocată.

Până la acest moment anchetatorii nu au luat în calcul o astfel de ipoteză care ar putea schimba radical cursul poveștii.

Accidentul mortal s-a produs pe DN 79, la ieșirea din localitatea bihoreană Nojorid. Tânăra în vârstă de 25 de ani stătea pe scaunul din dreapta și își ținea în brațe copilul cel mic, de doi ani. La volanul mașinii se afla un bărbat de 48 de ani, căruia polițiștii i-au anulat permisul de conducere, pentru mai multe infracțiuni rutiere. Totuși, acesta se urcase pe locul șoferului.

Într-o curbă, mașina a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR. Tânăra a murit pe loc, în timp ce bărbatul și copilul au fost răniți și au ajuns în stare gravă la spital. Băiețelul de doi ani, rănit în accident, a fost externat între timp și a rămas în grija bunicii.

Bărbatul de 48 de ani este internat și acum, dar până în prezent nu a fost audiat.

Sursa: Știrileprotv