Doi farmaciști, un bărbat și o femeie, s-au luat la bătaie dintr-un motiv absurd. Doar jandarmii i-au despărțit

Doi farmaciști, un bărbat și o femeie, s-au luat la bătaie dintr-un motiv absurd. Doar jandarmii i-au despărțit
Doi farmaciști, un bărbat și o femeie s-au luat la bătaie dintr-un motiv absurd. Doar jandarmii i-au despărțit
Publicat: 20/01/2022, 18:15
Actualizat: 20/01/2022, 18:38

Un bărbat și o femeie, colegi de muncă la o farmacie din municipiul Tulcea s-au luat la bătaie, lovindu-se cu pumnii și picioarele chiar în timpul programului de lucru. Motivul fiind unul total absurd. Doar intervenția jandarmilor a dus la oprirea conflictului dintre cei doi.

Scandalul dintre cei doi a pornit după ce un farmacist în vârstă de 51 de ani i-a reproşat colegei sale, de 49 de ani, modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

Farmacista șefă a sunat la 112 pentru a cere sprijinul organelor de ordine.

„Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feţei, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenţionând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, ameninţări şi lovituri între cei doi. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feţei.

Cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, fiind necesară intervenţia jandarmilor, întrucât nimeni nu a reuşit să-i despartă pe cei doi”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, potrivit news.ro.