Doi soți din județul Dâmbovița s-au sinucis cu insulină și calmante. Polițiștii au găsit un bilet de adio

Doi soți din județul Dâmbovița s-au sinucis cu insulină și calmante. Polițiștii au găsit un bilet de adio
Sursa foto - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 23/02/2022, 17:54
Actualizat: 23/02/2022, 17:57

Doi soți de 68 și 57 de ani, din județul Dâmbovița, au fost găsiți morți în casa lor din satul Oncești, comuna Voinești. Ginerele lor a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat autoritățile.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au găsit pe cei doi, fără suflare, iar în jurul se aflau ai multe seringi de insulină și calmante, scrie Observatornews.ro. De asemenea, oamenii legii care au au găsit și un bilet de adio pe care bărbatul l-a scris înainte să moară.

„Mi-a spus că a făcut insulină și a luat anxiar și xanax că nu mai vrea să trăiască. Am întrebat-o dacă este nevoie să iau și eu. Am luat și eu. De vină este R….. că i-a găsit apartament de închiriat în Târgoviște”, a scris el înainte să moară.

De altfel, apropiații familiei susțin că cei doi soți nu se mai înțelegeau foarte bine în ultima perioadă, iar femeia s-ar fi mutat în chirie, într-un apartament din Târgoviște.

Din primele cercetări, nu au fost identificate urme vizibile de violență, iar cadavrele au fost preluate de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și se în continuare fac cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a se stabili exact cum s-au petrecut faptele.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase