Dust Busters – O Firmă de Curățenie pentru Biroul Tău (P)

Dust Busters - O Firmă de Curățenie pentru Biroul Tău (P)
Dust Busters - O Firmă de Curățenie pentru Biroul Tău (P)
Publicat: 11/06/2021, 10:09

Daca ai nevoie de o firma de incredere pentru curatarea biroului tau, a altor spatii de business sau personale, poti colabora cu Dust Busters. Aici serviciile sunt premium, iar preturile sunt imbatabile.

Cei care lucreaza sunt adevarati profesionisti pasionati de curatenie. Vei obtine rezultatele pe care le astepti si te vei putea bucura de un spatiu bine intretinut de fiecare data. Iata care sunt principalele avantaje pe care le ai daca alegi sa colaborezi cu Dust Busters:

  1. Dust Busters vine cu posibilitatea ca tu sa urmaresti filmarea din momentul in care a fost realizata curatenia

Un avantaj major al colaborarii cu Dust Busters este chiar posibilitatea de a urmari progresul si desfasurarea operatiunii de curatenie birouri prin intermediul filmarii. Angajatii au montate camere pe piept si tu poti sa vezi ce anume s-a realizat in incaperea respectiva si cum s-au desfasurat protocoalele de lucru. O sa ai control asupra modului in care s-a curatat spatiul si o sa vezi toate etapele sau pasii ce implica realizarea contractului semnat.

  1. In cazul in care s-au deteriorat bunurile pe care le detii, poti obtine o polita de asigurare de pana la 10.000 de Euro

Atunci cand colaborezi cu o Dust Busters o sa ai o garantie a calitatii dovedita prin rezultatele si experienta existenta. Daca ti se deterioreaza bunurile din spatiul pe care il aranjezi sau cureti, o sa ai posibilitatea de a folosi o polita de asigurare, in cazul in care ai optat pentru acest tip de serviciu. O sa ai despagubiri si o sa te bucuri de recuperarea investitiilor facute.

  1. Solutiile folosite de catre Dust Busters sunt ecologice

Pentru ca Dust Busters este interesata de protejarea mediului si a oamenilor, foloseste solutii ecologice de ultima ora. O sa ai o experienta placuta, indiferent daca o sa colaborezi cu firma in regim privat, pentru casa ta, sau pentru birou. Solutiile sunt foarte eficiente si sunt delicate cu organismul uman, protejandu-l de efectele nocive pe care le pot avea substantele periculoase.

  1. Personalul are experienta si se dedica fiecarui proiect realizat

Echipa aleasa este una care are experienta de lucru si pasiune pentru curatenie. De aceea o sa ai parte de un birou impecabil sau de un spatiu bine curatat, cu atentie la detalii si cu implicare totala pentru fiecare etapa. Orice piesa de mobilier, orice podea sau loc din incapere care trebuie curatat, conform contractului, va primi atentia cuvenita.

  1. Preturile practicate sunt imbatabile, iar tu poti alege sa faci curatenia pentru biroul tau de oricate ori este necesar

Probabil cei mai multi dintre dumneavoastra cand aleg o firma de curatenie, pretul este un considerent foarte important. Din acest motiv probabil cele mai comune cautari pe Google sunt de forma: „preturi curatenie la domiciliu” sau „preturi curatenie Bucuresti” .La Dust Busters ai parte de preturi imbatabile. Serviciile oferite sunt premium, dar preturile sunt accesibile. Vei putea sa te bucuri de oferte speciale, de reduceri sau de contracte avantajoase, daca alegi colaborarea cu firma de curatenie de cea mai inalta calitate. Poti decide sa cureti biroul sau spatiul tau de business, precum si locuinta ta proprie. O sa vezi pe site detalii legate de preturi si de ce anume include curatenia din fiecare tip de spatiu.

  1. Biroul tau poate sa fie impecabil daca alegi sa construiesti o relatie cu Dust Busters

Alege sa intretii curatenia la nivel inalt in biroul tau, cu ajutorul firmei Dust Busters. Echipa de profesionisti o sa se ocupe in detaliu de fiecare parte a biroului. Poti selecta ce fel de operatiuni trebuie realizate si o sa poti vedea desfasurarea proiectului prin intermediul filmarii. Camerele instalate in pieptul angajatilor iti vor da incredere si te vor lasa sa supraveghezi cu atentie si implicare fiecare moment. Poti sa urmaresti totul cu ajutorul unei tablete, a unui laptop sau chiar de pe telefonul tau.  O sa vezi implicarea celor care sunt colaboratori in realizarea curateniei din cadrul biroului si o sa te poti bucura de o comunicare pozitiva de fiecare data. Poti pune intrebari, poti avea cereri speciale, care se discuta inainte de incheierea contractului. Astfel, vei putea cumpara si servicii extra, care nu sunt cuprinse in pachetele de baza.

  1. Poti primi o curatenie gratuita

Daca o sa recomanzi serviciile Dust Busters unor prieteni, poti sa ai parte de o curatenie din partea casei. Astfel, alege trei dintre cei mai importanti prieteni si castiga o curatenie profesionala din partea Dust Busters, care este aliatul tau pentru curatenia de calitate.