Educatoare din Pitești, acuzată că a lovit mai mulți copii. „A luat-o și a trântit-o pe oliță. A început să plângă și i-a spus să tacă”

Educatoare din Pitești, acuzată că a lovit mai mulți copii. „A luat-o și a trântit-o pe oliță. A început să plângă și i-a spus să tacă”
Sursă FOTO - ilustrativ: Pixabay
Publicat: 11/05/2022, 12:16
Actualizat: 11/05/2022, 12:19

Acuzații grave la o creșă din Pitești. O fetiță de doar 3 ani a ajuns acasă plină de vânătăi după ce o educatoare ar fi lovit-o. Inițial, părinții nu au sesizat Poliția, dar agresiunile au continuat, motiv pentru care au reclamat-o pe femeia de 44 de ani care ar fi trebuit să aibă grijă de copilul lor.

În urma unei anchete, femeia a fost reținută și, ulterior, plasată sub control judiciar, pentru 60 de zile.

O educatoare în vârstă de 44 de ani de la o creșă din Pitești este acuzată că ar fi lovit o fetiță de trei ani, care ar fi ajuns acasă cu vânătăi.

Educatoarea era angajată de trei luni la instituția preșcolară din Pitești, iar suspiciunile asupra comportamentului ei au apărut acum patru săptămâni. Atunci, o fetița de trei ani a mers acasă vânătă și le-a povestit părinților că femeia ar fi bruscat-o, ca să stea pe oliță, scriu jurnaliștii de la Știrile Pro Tv.

„Acuza niște dureri în jurul zonei intime, soția a întrebat-o ce s-a întâmplat, i-a spus că a lovit-o doamna Petruța, care era educator, pur și simplu a luat-o și a trântit-o pe oliță. A început să plângă și i-a spus să tacă, că dacă nu, o dă afară”, a povestit tatăl copilului.

Ulterior, părinții au discutat despre agresiunile la care îi supune femeia pe copii.

Sursa foto: Antena 3

„Este regretabil dacă un educator are un astfel de comportament. Nu pot să vă spun cu exactitate de câți copii, dar e vorba de mai mulți copii”, a spus Denisa Bălan șef Serviciu Creșe Pitești, pentru sursa citată.

La nivelul creșei, a fost deschisă o anchetă internă. Conducerea instituției l-a sfătuit pe tatăl copilei să depună o plângere la Poliție, dar acesta nu a făcut acest pas, în primă fază.

Ulterior, s-a întâmplat un alt lucru. O supraveghetoare care fusese desemnată să nu o lase niciodată singură pe educatoare cu copiii i-a spus că femeia i-a pus mână în gât fetiței.

În cursul zilei de marți, oamenii legii au ajuns la creșă,

„Din cercetări s-a stabilit faptul că femeia, în calitatea de angajat al unei instituții care asigură îngrijirea copiilor de până la vârsta de trei ani, ar fi agresat fizic minori pe care îi avea în grijă”, a spus Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult