Elena, o tânără arbitră de volei, a murit în tragicul accident de pe Autostrada Soarelui. Mașina a rămas blocată, fără semnalizare, și a fost lovită în plin

Publicat: 31/08/2021, 12:11
Actualizat: 31/08/2021, 12:18

Elena Ivaşcu, arbitră de volei din Târgovişte, a murit, sâmbătă, într-un accident grav produs pe Autostrada A2, Bucureşti-Constanţa. Tânăra de 23 de ani a decedat după ce maşina în care se afla a intrat în plin în peretele despărţitor dintre benzi.

O cameră de bord instalată într-un alt autoturism aflat în trafic a surprins urmele dezastrului. Autoturismul a rămas imobilizat pe autostradă, fără nicio lumină aprinsă care să îi semnalizeze prezenţa.

A fost o chestiune de câteva secunde până când o altă maşină a intrat în plin în cea oprită în parapet şi alte două persoane au fost rănite. Timp de două ore, traficul a fost blocat pe A2, pe sensul de mers către Bucureşti. Tragedia a avut loc la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Bucureşti.

Mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare

Cei care au cunoscut-o pe Elena Ivaşcu au transmis mesaje de condoleanţe emoţionante în reţelele de socializare.

„Colectivul Asociaţiei Judeţene de Volei Dâmboviţa transmite condoleanţe familiei doamnei profesor Daniela Ivaşcu, profesor de Educaţie Fizică şi Sport la Colegiul Naţional “Constantin Carabella” Târgovişte, greu încercate de pierderea fiicei sale, Elena, un tânăr arbitru de volei în cadrul asociaţiei noastre. Suntem alături de familia îndurerată şi regretăm dispariţia prematură a acesteia.Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spune Asociaţia Judeţeană de Volei Dâmboviţa.

Tânăra iubea sportul

Tânăra jucase mulți ani baschet și volei la CSS Târgoviște, iar între timp devenise arbitru de volei și instructor de înot. Avea multe pasiuni: îi plăcea dansul, pe care îl dusese la un nivel înalt întrucât participase alături de majoretele de la “Dracula’s Girls” la numeroase turnee internaționale.

Dragostea pentru sport a moștenit-o de la mama ei, Daniela Ivașcu, profesor de educație fizică la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște, acolo unde și Elena studiase în cei 4 ani de liceu.

La scurt timp după tragedie, mama Elenei a transmis un mesaj pe rețelele sociale după moartea fiicei sale. Tânăra de doar 23 de ani va fi înmormântată, miercuri, în Târgoviște.

„Sufletul meu s-a divizat! O particică este la Capela Bisericii Evanghelice pe Str. Ciprian Porumbescu, nr. 20, cartier CFR. Drumul spre lăcașul de veci, Cimitirul Suseni, va avea loc miercuri la ora 11.Cine dorește să fie alături de noi, este așteptat de mâine la adresa indicată. Dumnezeu a inversat rolurile, de acum tu vei avea grijă de noi, îngerașul meu! Sunt convinsă că o să o faci cu același zâmbet!”, a scris Elena Ivașcu.

Citește și Alin, student la medicină dentară, a murit de ziua lui. Tânărul a căzut de pe trotinetă în Timişoara şi s-a stins pe patul de spital

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase