Eugen Tomac: ”Stalin e mândru, probabil, de urmașul său Putin!”

Eugen Tomac: ”Stalin e mândru, probabil, de urmașul său Putin!”
Eugen Tomac / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 07/07/2022, 12:51

Eugen Tomac  – europarlamentar și președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) – a avut o intervenție în Parlamentul European, vorbind despre ”slugile Moscovei” și legăturile Rusiei cu partide europene care sunt plătite pentru a promova propaganda ”de tip sovietic”.

Europarlamentarul a declarat, în plenul Parlamentului European, că o Rusie despre care se spune, de-a lungul timpului, că este ”subtilă” s-a transformat, încetul cu încetul, într-o țară care ”nu mai este subtilă deloc”, iar servilismul slugilor Moscovei devine o tristă realitate.

”Am vorbit ieri, în plenul Parlamentului European, deschis, despre legăturile Moscovei cu partide europene, plătite să îi promoveze retorica manipulatoare și propaganda de tip sovietic.

Rusia subtilă nu mai e astăzi subtilă deloc. Slugile Moscovei au grijă să își semnaleze de la distanță servilismul. Eu în România ştiu sigur cine sunt și este datoria noastră să îi demascăm”, scrie Eugen Tomac în mediul online.

”Oamenii au dreptul să fie informați corect”

Traversăm o perioadă în care dezinformarea și propaganda Moscovei poate denatura crunt adevărul, iar oamenii – spune Eugen Tomac – au dreptul de a fi informați corect.

Mai mult, europarlamentarul a declarat că Stalin, probabil, este mândru de Vladimir Putin, urmașul care a ordonat invadarea Ucrainei și care va lăsa în istorie ”urme pătate cu sânge”.

”Oamenii au dreptul să fie informați corect. Au dreptul să ştie de partea cui sunt cu adevărat cei care pretind că le reprezintă interesele.

Stalin e mândru, probabil, de urmașul său Putin, care vrea – prin teroare, prin omor, prin agresiune nejustificată – să își lase urmele în istorie, pătate de sânge”, a mai spus Eugen Tomac, liderul PMP, în Parlamentul European.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase