EXCLUSIV | Bărbatul care și-a ucis soția după ce a simulat un accident rutier credea că a comis crima perfectă. Detaliile care l-au demascat pe ucigaș

Publicat: 28/04/2022, 18:53
Actualizat: 28/04/2022, 19:32

Bărbatul acuzat că și-a ucis soția după ce a înscenat un accident rutier a cedat în fața anchetatorilor și a dezvăluit toate detaliile omorului. Acesta era convins că va comite crima perfectă, însă anchetatorii ilfoveni i-au demontat, cu probe, toată apărarea.

O femeie a murit, la începutul lunii aprilie, după ce fostul ei soț a intrat cu mașina în piciorul unei pasarele pietonale din cartierul Pipera. Polițiștii rutieri ilfoveni care au ajuns la locul incidentului au stabilit că femeia decedată se afla pe scaunul din dreapta șoferului și nu purta centură de siguranță.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cu toate că la prima vedere părea să fie un accident rutier, un ofițer a considerat suspect faptul că, deși carosabilul era uscat, pe asfalt nu erau urme de frânare.

Atunci, polițistul respectiv l-a văzut pe șofer lângă ambulanță și l-a întrebat ce s-a întâmplat. Surse apropiate anchetei au afirmat, pentru Gândul, că, aflat încă în stare de șoc, bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi răspuns, mai întâi, că „a omorât-o”, după care s-ar fi corectat și ar fi spus că „nu a omorât-o, dar a fost șicanat”.

A fost suficient pentru ca polițiștii să înceapă să suspecteze, încă din prima etapă a cercetărilor, că ar putea fi vorba despre un eveniment rutier comis cu intenție.

Sursele citate au precizat că, în timp ce se afla la spital, la camera de gardă, acesta și-a cerut, insistent, telefonul mobil.

Aparatul era, însă, deja sigilat de anchetatorii care aveau să afle, după percheziția informatică, faptul că acesta îi trimitea femeii mesaje de amenințare cu moartea.

Bănuiala a devenit certitudine pentru anchetatori după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Astfel, în zilele care au precedat incidentul, individul ar fi trecut zilnic, la volanul autoturismului, pe lângă piciorul de pasarelă și ar fi încetinit mereu în dreptul acestuia, semn că îl studia cu atenție.

Pus în fața probelor, bărbatul nu și-a recunoscut fapta de la început. Mai întâi, acesta că ar fi fost șicanat de un autoturism care circula în spatele său, iar la un moment dat, din cauza faptului că era orbit de soarele care bătea din față, a făcut o manevră greșită.

Totuși, mașina despre care spunea că l-a șicanat circula, spun anchetatorii, la aproximativ 200 de metri în spatele lui. În plus, audiat de polițiști, șoferul acesteia a povestit cum automobilul din fața sa a început să se deplaseze cu viteză din ce în ce mai mare, iar la un moment dat a virat, brusc, la dreapta.

O a doua variantă, a fost că era depresiv, iar la data incidentului luase mai multe pastile cu efect calmant, iar la un moment dat ar fi adormit la volan. Varianta a fost demontată imediat de experți, care au explicat faptul că, dacă dormea, șoferul nu putea accelera și nici nu putea face un viraj brusc.

Presat din ce în ce mai tare de dovezile adunate împotriva lui, acesta a cedat. Bărbatul a povestit că era despărțit de cinci ani de soția lui, dar au continuat să locuiască în aceeași casă, alături de cei doi copii ai lor.

Certurile erau foarte dese, în condițiile în care o bănuia că are o relație amoroasă cu șeful ei. Din acest motiv o amenința des cu moartea, pentru că nu putea concepe ca cea care i-a fost tovarășă de viață ani la rând poate fi atinsă de un alt bărbat.

Bănuielile au devenit certitudine după ce femeia i-a trimis, din greșeală, un mesaj de dragoste care nu-i era adresat. Înnebunit de furie, acesta a amenințat-o din nou, motiv pentru care fosta soție s-a refugiat în locuința mamei sale.

Ros de gelozie, fostul soț a hotărât că trebuie neapărat s-o omoare și a început să ticluiască ceea ce considera că va fi o crimă perfectă.

Victima i-a trimis, din greșeală, un mesaj destinat altui bărbat

În ziua tragediei, bărbatul a mers la casa fostei soacre, cu puțin timp înainte ca fosta nevastă să plece la serviciu. Inițial, ar fi încercat poarta, dar pentru că era încuiată a sărit gardul și a intrat în casă. A urmat însă un nou scandal, iar cele două femei ar fi reușit să-l alunge.

Individul nu s-a lăsat descurajat și nu s-a abătut de la planul inițial. Ca urmare, a pândit-o pe femeie și a abordat-o în apropierea unei intersecții, unde i-a cerut să urce în mașină, pe motiv că vrea s-o ducă la locul de muncă.

Pentru că aceasta a refuzat, fostul soț ar fi amenințat-o că, dacă nu se supune, va merge la locul ei de muncă unde va spune tuturor colegilor că are o legătură amoroasă cu șeful ei.

Pentru a evita o astfel de scenă, victima a acceptat. Conform anchetatorilor, în momentul în care a încercat să-și pună centura de siguranță, bărbatul i-ar fi spus că nu are rost, pentru că, oricum, urmează să meargă cu viteză redusă.

În momentul în care s-a apropiat, însă, de locul crimei, ales dinainte cu grijă, a accelerat până la aproximativ 80-90 km/h și a intrat în piciorul de pasarelă cu partea dreaptă a autoturismului, adică pe partea în care se afla fosta lui nevastă, care, în urma impactului violent, a murit pe loc.

Citește și VIDEO | Un șofer și-a ucis soția, intrând intenționat cu mașina într-o pasarelă din Pipera. Momentul șocant, surprins de camerele de supraveghere

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”