FOTO – VIDEO EXCLUSIV | ”Călugărul-amant”, implicat într-un accident de circulație în centrul Bucureștiului. S-a tamponat cu PS Sofronie, Episcopul Oradiei

Publicat: 28/10/2022, 14:36
Actualizat: 28/10/2022, 15:32

Vineri, la intersecția străzilor Polonă și Mihai Eminescu din Capitală a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat ”călugărul-amant”, bărbatul care a fost implicat într-un scandal sexual de proporții cu doar câteva săptămâni în urmă.

Potrivit informațiilor obținute de Gândul, ”Călugărul-amant” a fost protagonistul unui accident de circulație în care a fost implicat și Episcopul Oradiei, PS Sofronie. Înalta față bisericească se afla în mașina care s-a tamponat cu autoturismul condus de ”Călugărul-amant”, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident. La locul accidentului a sosit, de altfel, și o ambulanță.

În exclusivitate pentru Gândul,  ”Călugărul-amant” susține că a fost ”șicanat în trafic” de mașina în care se afla Episcopul Oradiei, șoferul frânându-i ”brusc în față”.

La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 14.00, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu. La fața locului s-au deplasat polițiști în vederea efectuării primelor verificări, precum și un echipaj medical.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis, prin intermediul unui comunicat, reprezentanții Brigăzii Rutiere.

”Călugărul-amant”, implicat într-un accident de circulație în centrul Bucureștiului

Departamentul de Investigații Speciale Gândul a prezentat în premieră națională un interviu-unicat în timpul căruia ”Călugărul-amant” al deputatului Aurel Bălășoiu a făcut dezvăluiri incredibile în legătură cu orgiile sexuale la care ar fi luat parte tineri lipsiți de inhibiții și înalte fețe bisericești.

Călugărul-amant, ”un om din sistem”

Călugărul-amant al deputatului Aurel Bălășoiu are 31 de ani. Este absolvent de Teologie, a făcut și un master și a intrat în contact cu lumea bisericească încă de la vârsta de 10 ani, potrivit propriilor declarații. Se definește ca fiind ”un om din sistem”, unul care a participat la toate ”evenimentele acestea”.

(…) Eu însumi, când eram în anul I de facultate, la Alba Iulia, am fost victima unui astfel de sistem, iar pentru că nu am acceptat, sistemul m-a marginalizat și m-a exclus, umilindu-mă, umilindu-mă, umilindu-mă la maximum, eu adunând în mine frustrările. Și atunci am spus că cei care merită să fie pedepsiți cu adevărat, să fie descoperiți.

Orice sistem poate fi oprit de alt sistem (…) Trebuiau expuse faptele reprobabile ale oamenilor bisericii, numai că ei au fost mai isteți și l-au sacrificat pe Bălășoiu, care este o victimăCorect, nu că nu ar fi nevinovat. Deci faptele acelea, în pozele alea el este. Clar și precis. De-aia i-am zis: Încercați să fiți asumat”, a declarat ”Călugărul-amant”.

”Călugărul-amant”, nota scăzută la purtare în fiecare an

”Călugărul amant” a spus acum 9 ani că i s-a retras binecuvântarea arhierească de către episcopul Romanului și Bacăului, PS Ioachim Băcăuanul, iar pentru asta, a fost exmatriculat.

Revoltat de primirea documentului de exmatriculare, tânărul pe atunci a vorbit despre „lucruri greu de închipuit despre viața monahală de dincolo de pereții chiliilor”.

Acesta susținea că a fost eliminat din școală după ce a refuzat ”câteva propuneri de ordin sexual” venite din partea monahilor, lucru pentru care preoții au considerat gesturile tânărului drept o glumă și o derâdere pentru Biserica Ortodoxă.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!