EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat cu văduva Piticului Colorado, la 7 ani de la moartea lui. „Mi-au zis că nu mai pot să fac nici copii”

EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat cu văduva Piticului Colorado, la 7 ani de la moartea lui. „Mi-au zis că nu mai pot să fac nici copii”
Mădălina, soția magicianului Cristian Șerban, alias Piticul Colorado, a rămas văduvă și cu un bebeluș de crescut la doar 31 de ani | Sursă foto: arhivă personală
Publicat: 26/11/2023, 09:00
Actualizat: 26/11/2023, 13:47

Luna acesta se împlinesc 7 ani de când Cristian Șerban, alias Piticul Colorado, cel mai cunoscut pitic din România, s-a stins din viață. Bărbatul care a încântat multe generații de copii prin numerele sale de circ avea doar 34 de ani când a murit subit, lăsând în urmă o soție tânără, care îi era și parteneră de scenă, și o fiică de doar 7 luni. După ce soțul ei a încetat din viață, Mădălina și-a încheiat și ea cariera la circ, din cauza problemelor de sănătate. S-a operat de două ori la coloană, iar acum este casieră la un parc de distracții din Capitală. La 3 ani după moartea soțului ei, a încercat să-și refacă viața, dar relația nu a mers așa cum spera.

Magicianul Cristian Șerban, alias Piticul Colorado, a fost vedeta Circului Toredo, alături de una dintre cele mai apreciate trupe private din România. Cristian și Mădălina, soția lui, au format un cuplu nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe scenă. La scurt timp după ce au devenit părinți, Piticul Colorado s-a stins din viață, în urma unor probleme la ficat. El a lăsat în urmă o fetiță de doar 7 luni și o soție tânără, care s-a trezit văduvă și cu un copil de crescut la doar 31 de ani.

După moartea soțului său, Mădălina a mai lucrat o perioadă la circ, dar s-a îmbolnăvit, iar problemele de sănătate au împiedicat-o să mai urce pe scenă. A fost operată de două ori la coloană și trebuie să evite și cel mai mic efort.

„Nu mai am voie să ridic și a trebuit să mă retrag. De la sarcina care a apăsat pe coloană au apărut problemele. Mi-au zis că nu mai pot să fac nici copii din cauza coloanei”, ne-a povestit Mădălina Șerban.

Medicii i-au pus în vedere și să slăbească. La 1.20 înălțime, Mădălina cântărește 44 de kilograme și jumătate, dar trebuie să ajungă la 40 de kilograme. Din cauza problemelor de sănătate, a stat o perioadă mai îndelungată acasă la părinții săi, în Moldova, care au ajutat-o să aibă grijă de cea mică. După ce s-a mai pus pe picioare, a fost nevoită să se reprofileze pe plan profesional, iar de ani de zile este casieră la un parc de distracții din București. Timpul și-l împarte între serviciu și fiica ei, Eva, și recunoaște că viața fără soțul ei nu a fost deloc ușoară.

„Îi simt lipsa foarte mult, este greu, dar trebuie să depășim aceste momente, nu avem de ales. Cristi era un bărbat deștept și familist”, ne-a spus Mădălina.

Magicianul Cristian Șerban, alias Piticul Colorado, a fost vedeta Circului Toredo, alături de una dintre cele mai apreciate trupe private din România | Sursă foto: arhivă personală

„Nu eram pe aceeași lungime de undă”

La 3 ani de la moartea soțului ei, a încercat să-și refacă viața alături de alt bărbat, dar relația nu a mers așa cum a sperat.

„Nu eram pe aceeași lungime de undă, erau diferențe mari între noi, așa că am renunțat decât să fac o greșeală. Mă simt bine așa cum sunt. M-am axat foarte mult pe copil. Tot timpul ni-l petrecem împreună”, ne-a spus femeia.

În ceea ce o privește pe micuța Eva, care are 7 ani, medicii au asigurat-o că aceasta își va depăși în înălțime părinții, atât Piticul Colorado, cât și soția lui având 1,20 m.

„Ea o sa fie mai înaltă, o să aibă 1,40 m, are altă structură decât mine și soțul meu”, ne-a mai spus Mădălina.

CITEȘTE ȘI:

Povestea singurului om din lume care a fost și pitic, și uriaș. La 18 ani, avea 1.22 metri. La 33 de ani, măsura 2.18 metri înălțime!

EXCLUSIV | Albă ca Zăpada refuză să mai fie salvată de prinț! Ce spune un expert în educație despre dispariția piticilor din povestea atâtor generații

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ