De la reclame, la confecții! Actorul violator Alexander Zudor face huse de pat și perdele în închisoare / Ce mesaje le transmite copiilor săi

De la reclame, la confecții! Actorul violator Alexander Zudor face huse de pat și perdele în închisoare / Ce mesaje le transmite copiilor săi
Alexander Zudor a învățat să facă în închisoare de la cearșafuri și huse de pat pat până la perdele și fețe de pernă
Publicat: 13/03/2024, 08:30

Condamnat la șapte ani de închisoare, pentru viol și tentativă de viol, actorul Alexander Zudor (49 de ani), care a apărut în numeroase reclame, lucrează în penitenciar la croitorie. Zudor a învățat să facă de la huse de pat și cearșafuri, până la fețe de pernă și perdele. Actorul și-a schimbat activitatea din mers, el executând în primele luni de închisoare munci de zidărie, zugrăveală și diverse amenajări exterioare și interioare. Alexander Zudor face parte și din corul de colinde al bisericii penitenciarului și cântă în strană cu ocazia sărbătorilor.

Separat de cei doi băieți ai săi, pe care nu i-a mai văzut de când a fost închis, în urmă cu aproximativ trei ani, Alexander Zudor, actorul condamnat pentru viol și tentativă de viol, a încercat să găsească o cale indirectă de a ține legătura cu fiii săi. Deoarece fosta lui soție nu ar vrea să-i aducă pe cei mici să-și vadă tatăl la penitenciar și le-ar interzice inclusiv convorbirile telefonice cu acesta, Zudor a vrut să-și asigure cumva copiii de dragostea pe care le-o poartă.

El a scris un fel de jurnal de închisoare, adresat celor doi fii ai săi, în vârstă de 10 și 12 ani, prin care încearcă să-și justifice faptele pentru care a fost condamnat, le dă sfaturi, dar le vorbește și despre viața din spatele gratiilor.

După o perioadă de ”tatonări” cu noua lui existență, Zudor pare total adaptat mediului în care își va trăi următorii ani. Actorul lucrează la croitoria penitenciarului Rahova, ceea ce îi oferă ocazia de a-și ajuta și colegii deținuți.

”Când eram mic, tata a adus acasă o mașină de cusut veche, marca Singer, în condiție foarte bună de funcționare, dar pe care ei nu o mai foloseau. Într-o zi, m-au lăsat să mă joc la ea și mi-au arătat cum se folosește. Nu mi-a trebuit mult și, în câteva zile, am început să îmi peticesc niște pantaloni de munte, iar mai târziu, din niște bucăți de chingi din material textil, cu niște etichete și material scai sau arici, cum mai e denumit, am început să fac brățări pentru ceasuri sport. Aceste cunoștințe mi-au fost suficiente să mă angajez în atelierul de croitorie al penitenciarului”, a povestit actorul prin intermediul jurnalului său, făcut public pe o rețea de socializare.

Alexander Zudor a apărut, de-a lungul timpului, în mai multe reclame | Sursă foto: Facebook

La început a executat lucrări de zidărie și zugrăveală

Actorul a învățat să facă de la cearșafuri și huse de pat pat până la perdele și fețe de pernă.

”Odată angajat aici, am început să fiu util și necesar pentru mult mai multă lume. Toți deținuții aveau nevoie să își coasă câte ceva. Pe cei mai amărâți îi ajutam să readucă la viață haine mai vechi sau rupte și să se bucure de ele și de faptul că au și ei lucruri de calitate. Alții își doreau huse de pat, perdeluțe la pat, la geamuri, la uși, cearșafuri, fețe de pernă, reparații de fermoare, geci, veste, pantaloni de strâmtat, de scurtat și altele atâtea și atâtea. Iar asta atât pentru deținuți, pentru polițiști, dar și pentru penitenciar în general”, povestește acesta.

În primele luni de închisoare, Alexander Zudor făcea reparații curente ale clădirii penitenciarului: zidărie, zugrăvit, săpat, amenajări exterioare sau interioare și alte munci care implicau efort fizic considerabil.

Experiența acumulată în atelierul de croitorie al închisorii l-a ajutat pe actor ca, de sărbători, să le poată confecționa copiilor săi câte un rucsac | Sursă foto: Facebook

”Acea persoană a murit și nu mai există”

Dincolo de activitatea lui din închisoare, actorul le vorbește copiilor săi, în cazul în care aceștia și citesc ceea ce le scrie, și despre faptele care l-au adus în spatele gratiilor.

Știu că am greșit enorm față de voi, într-un stil colosal. (…) Aș vrea să întorc timpul înapoi și să îndrept lucrurile. Dar asta nu se poate, iar scuzele acum nu prea mai au rost și nici efect. Lucrurile sunt cum sunt, iar eu nu pot decât să lupt cu toată ființa să repar cât pot mai mult din răul pe care l-am făcut și mă rog în fiecare zi ca grija, iubirea și dorința mea de a vă fi bine să ajungă la voi în orice chip posibil”, a mai scris actorul, care încearcă să-și convingă copiii că bărbatul din acea perioadă nu mai există.

”E bine să înțelegeți că în acea perioadă neagră din viața mea eu nu am mai fost eu, cel care eram și pe care îl știați și voi. Eram cu totul altă persoană, ca și cum o vrajă se așternuse asupra mea, chinuită de gânduri negre și neputință, care trecea printr-o perioadă foarte grea, cea mai grea de până atunci. Dar e bine să știți că acea persoană a murit și nu mai există”, mai scrie Alexander Zudor.

Urmărea femei care erau singure pe stradă

Actorul Alexander Zudor, cunoscut în special pentru aparițiile în reclame, a fost condamnat, în octombrie 2021, la șapte ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol. Faptele pentru care acesta a fost pus sub acuzare s-au petrecut în decembrie 2020.

Odată cu lăsarea serii, Zudor urmărea femei care erau singure pe stradă și le obliga să întrețină relații sexuale sub amenințarea unui cuțit. El își alegea victimele în perimetrul sectoarelor 4 și 5. Zudor se orienta numai către fete tinere, mici de statură și firave, care să nu se poată apăra.

Anchetatorii au stabilit că acesta își achiziționase inclusiv o garderobă specială pentru faptele de viol, în sensul că folosea haine închise la culoare, mai ales că acționa noaptea, și o geacă cu două fețe, pe care o întorcea după fiecare atac.

Sursele apropiate anchetei au mai afirmat că, la un moment dat, în timpul audierilor, actorul a explicat și faptul că, înainte să caute o victimă, își prepara acasă un „cocktail”, care să-l ajute să obțină performanțe sexuale mai bune.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Ce pedeapsă ar fi primit de la fosta soție actorul Alexander Zudor, condamnat pentru viol! Este mai grea și decât pușcăria

Actorul violator în serie folosea un costum special atunci când pleca la „vânătoare”. Alexandru Zudor a urmărit, ascuns în întuneric, zeci de femei singure! (EXCLUSIV)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata