EXCLUSIV | Fals medic ginecolog, arestat după ce ar fi abuzat sexual mai multe paciente, în București. Ar fi folosit inclusiv jucării sexuale

EXCLUSIV | Fals medic ginecolog, arestat după ce ar fi abuzat sexual mai multe paciente, în București. Ar fi folosit inclusiv jucării sexuale
Josef Kopp/sursa/cancan.ro
Publicat: 01/07/2022, 17:04
Actualizat: 08/07/2022, 12:58

Un bărbat care pretindea că este medic ginecolog și singurul cadru medical avizat să provoace avorturi cu ajutorul pastilelor a fost arestat preventiv, după ce, în decurs de doi ani și-ar fi agresat sexual cel puțin trei paciente. În plus, anchetatorii au stabilit că Josef Kopp nu are studii de specialitate, iar unele paciente ar fi fost sedate de acesta și abuzate inclusiv cu jucării sexuale.

Numele lui Josef Kopp a ajuns în spațiul public în cursul anului 2020, când a fost acuzat de o tânără cu cetățenie columbiană că ar fi fost agresată sexual în cabinetul acestuia, unde ajunsese pentru un așa-zis ”avort medicamentos”.

Pe numele lui Kopp au fost depuse apoi alte plângeri, dintre care trei pentru abuz sexual. În anchetă a ajuns și cazul unei femei care a suferit o hemoragie în cabinetul lui Kopp, de unde a fost luată cu ambulanța și transportată de urgență la spital.

Pentru că unele cazuri au ajuns în presă, Kopp a reacționat la rândul său și a oferit interviuri, în calitate de medic ginecolog, în care spunea că toate victimele sale spun minciuni și încercă, de fapt, să-l șantajeze.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cele trei dosare de abuz sexual au fost, în cele din urmă, adunate într-unul singur, instrumentat de ofițerii de investigații criminale din cadrul Poliției Sectorului 1, sub coordonarea procurorilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Josef Kopp ar fi, de fapt, prădător sexual, care, după ce s-a recomandat drept medic ginecolog, și-a deschis un cabinet în Capitală.

Kopp, din nou liber

Acesta, spun surse din anchetă, încerca să atragă în cabinet fete din provincie, după care le seda sub pretextul unor proceduri medicale. Apoi, bărbatul profita de ele folosindu-și degetele, dar și unele jucării sexuale.

Cu toate că au început să ajungă pe masa procurorilor încă din 2020, incidentele din cabinetul lui Kopp au fost probate abia în primăvara acestui an. Ca urmare, bărbatul a fost ridicat și prezentat în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea lui preventivă.

De cum a ajuns în spatele gratiilor, Josef Kopp a contestat măsura și a cerut, în mod insistent, să fie eliberat.

După expirarea primului mandat de arestare, acesta a fost trecut în arest la domiciliu, iar la data de 30 iunie, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis că poate fi cercetat, în continuare, sub control judiciar.

”Dispune înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpatul Kopp Josef, pe o durată de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, potrivit deciziei instanței.

Cum hotărârea nu este definitivă și a fost deja contestată de procurori, Kopp Josef rămâne în arest la domiciliu cel puțin până se judecă la Tribunalul București contestația.

Dacă și Tribunalul București va decide că poate ieși din arest la domiciliu, Josep Kopp va avea interdicție să plece din București și să ia legătura în vreun fel cu victimele sale și cu familiile acestora.

Later edit: : Am primit la redacție poziția d-lui Kopp pe care o dăm publicității și vom urmări evoluția cercetărilor ce se efectuează de către organele de urmărire penală.

Aviz Libera Practica 2021 – Kopp Josef – Anonimizat

Certificat de Membru CMR – Kopp Josef – Anonimizat

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte