EXCLUSIV | Frații Tate i-au angajat pe mascații care le-au percheziționat vila să stea de pază în curte. Ce salarii primesc foștii luptători de elită

EXCLUSIV | Frații Tate i-au angajat pe mascații care le-au percheziționat vila să stea de pază în curte. Ce salarii primesc foștii luptători de elită
Frații Andrew și Tristan Tate i-au angajat paznici pe unii dintre mascații care le-au percheziționat casa
Publicat: 27/06/2023, 07:00
Actualizat: 27/06/2023, 10:34

Andrew și Tristan Tate ar fi angajat, recent, mai mulți foști luptători ai trupelor speciale ale Poliției, dintre care unii ar fi făcut parte chiar din unitățile implicate în descinderile care au avut loc în vila și în studioul de videochat din Pipera ale milionarilor britanicilor, unde se presupune că își țineau sclave sexuale. Foștii polițiști s-ar fi înțeles cu frații Tate să le supravegheze curtea, iar uneori să-i ducă și cu mașina, în calitate de șoferi.

Scandalul legat de arestarea fraților Andrew și Tristan Tate, acuzați de procurorii DIICOT de trafic de persoane, trafic de minori, viol și infracțiuni economice, a scos la suprafață faptul că cei doi milionari britanică aveau bodyguarzi oameni cu pregătire militară. Mai mult, șeful pazei fusese cadru al temutei Direcții Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI).

Anul trecut, în luna aprilie, în casa din Pipera a fraților Tate au avut loc primele descinderi. La momentul respectiv, Poliția Ilfov intrase în forță în vila și în studioul de videochat ale milionarilor britanici, după o sesizare a Ambasadei SUA la București în care se menționa că cei doi ar fi sechestrat o tânără, pe care reușiseră s-o aducă, prin metoda „loverboy”, tocmai de peste Ocean.

Ulterior, dosarul a fost preluat de DIICOT și, după mai multe luni, în care părea că ancheta bate pasul pe loc, în decembrie 2022, Andrew și Tristan Tate au fost arestați o parte importantă din averea fabuloasă a britanicilor a fost pusă sub sechestru.

După trei luni petrecute în Arestul Central al Poliției Capitalei, în care au prins inclusiv sărbătorile de iarnă, Andrew și Tristan Tate au fost eliberați de magistrații Curții de Apel și plasați în arest la domiciliu.

Ajunși din nou acasă, frații Tate ar fi decis să-și întărească și mai mult paza, drept pentru care, prin intermediari, ar fi angajat mai mulți foști luptători din cadrul trupelor de mascați de la Poliția Capitalei și IPJ Ilfov, pensionați de curând.

Polițiștii, angajați fictiv pe post de șoferi

Având în vedere că polițiștii se pensionează în jurul vârstei de 50 de ani, când sunt încă în plină putere, frații Andrew și Tristan Tate s-ar fi înțeles cu aceștia ca, pentru aproximativ 5.000 de lei, să le asigure paza în curte.

Sursele din Poliție au precizat, pentru Gândul, că britanicii i-ar fi angajat pe foștii polițiști ca șoferi, și nu ca agenți de pază, deoarece ar fi avut nevoie de atestat de pază și protecție, care putea fi obținut în urma unui curs organizat de Ministerul Muncii și avizat de structurile de ordine publică.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT că, în anul 2021, ”au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

”Victimele au fost transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cine sunt motocicliștii Hells Angeles care au bătut cu ciocanul un patron de restaurant. Pentru anchetatori a fost o mare surpriză

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?