EXCLUSIV | Mama ucigașului care și-a incendiat mătușa și-a gonit de acasă bărbatul bodyguard la Gigi Becali. „Din păcate, băiatul a moștenit boala!”

EXCLUSIV | Mama ucigașului care și-a incendiat mătușa și-a gonit de acasă bărbatul bodyguard la Gigi Becali. „Din păcate, băiatul a moștenit boala!”
Publicat: 09/11/2023, 07:00

Ucigașul care și-a omorât mătușa cu o bestialitate ieșită din comun, după ce a bătut-o până când a băgat-o în comă, iar apoi i-a dat foc în scara blocului în care locuia, provine dintr-o familie marcată de violență. Mama acestuia este știută de frică de majoritatea vecinilor, în timp ce tatăl său, un bătăuș renumit în Capitală, a fost nevoit să plece de acasă tot din cauza femeii, care i-ar fi făcut viața un calvar.

Bucureșteanul Alexandru Popa, în vârstă de 33 de ani, a îngrozit toată țara după ce, luni dimineață, și-a incendiat mătușa, de vie, în scara blocului în care locuia după ce, inițial, a lovit-o cu picioarele până când a băgat-o în comă. În timp ce aceasta zăcea fără cunoștință, bărbatul a turnat benzină peste ea și i-a dat foc. Cadavrul a fost stins de un echipaj al Secției 20, după ce, minute în șir, a ars ca o torță.

După comiterea oribilei crime, Alexandru Popa a revenit în Drumul Taberei, cartierul în care locuiește împreună cu mama și fratele său mai mic, însă nu s-a întors acasă, ci a hălăduit pe străzi, ars pe picioare și duhnind a benzină, până când a fost găsit și încătușat de polițiștii Secției 25.

Dus la audieri, Alexandru Popa ar fi fost incoerent și ar fi susținut că nu el este bărbatul care apare în imaginile surprinse de camere de supraveghere din scara blocului, însă nu a putut să explice de ce hainele sale erau stropite cu benzină, iar pe picioare suferise arsuri proaspete. În cele din urmă, individul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, unde a rămas internat.

Din declarațiile unor apropiați ai familiei a reieșit că mama criminalului ar avea și ea un comportament extrem de agresiv. Cu toate că nu se cunoaște dacă a primit vreodată tratament medical de specialitate, aceasta este percepută de vecini drept o persoană bolnavă psihic.

„Mama lui Alexandru are unele probleme psihice. Este o fire violentă, iar băiatul, din păcate, pare că a moștenit-o. El are și un frate mai mic, care este, însă, un băiat normal, cuminte și muncitor”, au afirmat sursele citate.

Popică l-ar fi bătut pe temutul interlop Alain Minea

Totodată, tensiunile din familie l-ar fi făcut și pe tatăl lui Alexandru, fostul rugbist Marcel Popa, zis Popică, să plece de acasă și să-și refacă viața. La momentul respectiv, acesta era angajat ca bodyguard la Gigi Becali, iar patronul FCSB l-a dat afară după ce ar fi considerat că și-a părăsit familia pentru o femeie mai tânără.

Până să fie, însă, lăsat șomer de Becali, bărbatul apucase să aibă probleme cu legea, după ce îl împușcase în picior, cu un pistol cu bile, pe unul dintre hoții care, în 2009, i-au furat mașina patronului său. Bărbatul era temut în lumea interlopă din București, unde se vorbea despre un incident în urma căruia îl bătuse și îl umilise pe liderul interlop Alain Minea, unul dintre finii celebrului Coco Anghel.

Aceștia ar fi avut un conflict în trafic, iar din mașina lui Minea ar fi coborât un bărbat care stătea în dreapta și care ar fi vrut să-l lovească pe tatăl lui Alexandru Popa. După ce și-a pus adversarul la pământ, fostul bodyguard al lui Gigi Becali l-ar fi bătut și pe Alain, care ar fi reușit, în cele din urmă, să scape cu fuga.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Imagini cutremurătoare de la locul controversatei crime care a îngrozit Bacăul. Ucigașii sunt în continuare liberi, cu voia procurorilor

EXCLUSIV | Cum a scăpat de condamnare liderul interlop Butoane, în dosarul de crimă organizată în care este acuzat că a trișat la barbut

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto