EXCLUSIV. Numerologul Milena Haleț dezvăluie ce spun cifrele despre frații Tate: „Andrew are calități de lider, e orgolios, autoritar, intolerant, violent, poate deveni crud și irascibil. Tristan e iute la mânie, mai coleric, impulsiv”. Ce le aduce 2023

EXCLUSIV. Numerologul Milena Haleț dezvăluie ce spun cifrele despre frații Tate: „Andrew are calități de lider, e orgolios, autoritar, intolerant, violent, poate deveni crud și irascibil. Tristan e iute la mânie, mai coleric, impulsiv”. Ce le aduce 2023
Sursa foto: GÂNDUL
Publicat: 11/01/2023, 08:00
Actualizat: 11/01/2023, 22:40

Emory Andrew Tate III și Tristan Tate, cei doi frați anchetați de procurorii DIICOT într-un dosar extrem de mediatizat, au nu doar o legătură de sânge ci și una numerologică. Ei împărtășesc aceeași cifră a obiectivelor – 4 – lucru care îi determină să acționeze într-un tandem care „nu uită și nu iartă”, spune numerologul Milena Haleț într-o analiză EXCLUSIVĂ pentru GÂNDUL a personalității și a destinului celor doi frați.

Numerologul a calculat și tendințele generale ale anului 2022 și 2023 care vor influența evoluția situației fraților Tate, vizați de o anchetă penală care ține treaz interesul presei naționale și internaționale de mai bine de două săptămâni.

„Cei doi frați au aceeași vibrație a anului personal, a zilelor personale, a lunilor personale. Adică vor fi influențați zi de zi, lună după lună, în fiecare an, de aceleași vibrații, ei având caractere, comportamente și personalități diferite (din punct de vedere numerologic). Astfel, ei vor ajunge să sufere sau să fie bucuroși în aceleași zile, să fie tentați a se distra sau a se răzbuna, a se elibera de adrenalină în aceleași zile, ceea ce i-a ajutat să rămână împreună și să acționeze cumva, de comun acord, chiar dacă Emory Andrew Tate III (a treia generație de bărbați care poartă același nume), este născut la data de 01 decembrie 1986 și are o cifră a destinului 1 din 2 și 8 iar Tristan Tate este născut la data de 15 iulie 1988 având o cifră a destinului 3 – 1 și 2”, explică numerologul și psihologul Milena Haleț pentru GÂNDUL.

Numerolog: 2023 e un an oscilant cu emoții, griji și nesiguranță, dar cei doi se vor descurca

„Dacă anul 2022 a marcat începutul unei noi afaceri (vibrația anului trecut fiind 1 pentru ambii frați), anul 2023 le-ar putea aduce sprijin și ajutor de la o serie de parteneri de afaceri dar și noi contracte de colaborare (vibrație personală 2 a anului 2023). Este un an oscilant, cu emoții și cu griji, cu momente de îndelungă așteptare și nesiguranță, un an în care se vor simți vulnerabili dar, în cele din urmă cifra 2 se regăsește în destinul amândurora ceea ce înseamnă că se vor descurca.

Cele mai dificile luni pentru ei vor fi martie și decembrie, care vor aduce schimbări esențiale pentru amândoi, recalibrări și ceva pierderi financiare, poate chiar și mutări, șanse de a face și altceva sau de a lua totul de la capăt.

Lunile mai și iulie nu vor fi nici ele tocmai ușoare. În luna mai lucrurile par a ieși de sub controlul lor iar in iulie se pot termina o serie de colaborări, pot descoperi trădări, riscul accidentărilor este crescut, bolile se pot abate asupra lor. Luna ianuarie însă este una cu vibrația 3 a norocului, încă pot scăpa, încă pot găsi soluții”, adaugă Milena Haleț.

10 ianuarie, ziua în care instanța a decis că frații Tate rămân în arest, sub cifra organizării, ordinii, a hotărârilor dure și reci

Ziua de 29 decembrie 2022, în care au fost reținuți, a avut pentru cei doi, o vibrație personală 6 a asumării faptelor, precizează numerologul, iar ziua în care au fost arestați preventiv – 30 decembrie 2022 – a avut vibrația personală 7, a misterului, a întâmplărilor ascunse, a schimbărilor neașteptate de planuri. Vibrația universală a zilei de 29 decembrie 2022 a fost 2, cei doi au fost reținuți cu ajutorul unor colaboratori din anturajul lor, luna decembrie 2022, având o vibrație universală 9, a trădărilor, a finalurilor neașteptate, a sfârșitului, a suferinței.

Marți, 10 ianuarie 2023, vibrația personală 4, stabilește clar, fără dubiu ce urmează să li se întâmple, 4 fiind cifra stabilității, a organizării, a ordinii, a hotărârilor dure și reci. Este și ziua în care instanța a decis să respingă contestațiile celor doi frați la decizia de arestare preventivă, iar demersurile făcute pentru a fi eliberați au eșuat.

Cu toate acestea, pe parcursul zilei de marți, în așteptarea deciziei frații Tate au rămas imposibil de impresionat, duri, hotărâți să reziste, și și-au organizat foarte bine fiecare pas, fiecare gest fiind îndelung pregătit. Tot ce s-a întâmpla în ziua în care s-a judecat, la Curtea de Apel București, solicitarea lor de a fi eliberați din arest, face parte dintr-un plan bine pus la punct, spune numerologul.

„Cu toate acestea, vibrația universală a zilei de marți, cea care ne-a influențat pe toți, este 9. Asta înseamnă griji, probleme, temeri, presiuni, accidente”, a precizat Milena Haleț.

Cifra obiectivelor, care în cazul fraților Tate este 4, este acea cifră care ne dictează drumul în viață, care ne arată care este cea mai bună cale de urmat.

Numerologul explică și că „de cele mai multe ori simțim ce trebuie să facem și care ne este drumul, alteori însă îndrumați de părinți bine intenționați ori de anturaj ajungem să facem pașii buni pe o cărare greșită iar ghinioanele nu vor întârzia să apară”.

Putem spune că de aceasta cifră a obiectivelor depinde nu doar vibrația personală a fiecărui an în parte ci și însăși evoluția vieților noastre. Ne putem atinge obiectivele în multe moduri, cele mai multe greșite. Dacă însă vom alege să luptăm pentru visele noastre urmând calea pregătită pentru noi (funcție de cifra obiectivelor fiecăruia în parte) atunci totul va fi mai simplu, mai ușor, mai lipsit de necazuri

„Emory Andrew Tate III nu suportă trădarea, minciuna și neputința celor care lucrează pentru el. Este un șef dur și temut”

„Emory Andrew Tate III- are calități de lider, este orgolios, autoritar, energic, intolerant, violent, poate deveni crud și irascibil, răzbunător și lăudăros, materialist, permanent nemulțumit de sine și de ceilalți, dorind să atingă perfecțiunea (calități ale cifrelor 1 și 8 din cifra destinului 1 din 2 și 8). Toate aceste caracteristici devin cu atât mai folosite de el cu cât ascunde cu multă grijă și cu o atenție la detalii deosebită faptul că poate fi timid, uneori nesigur și emotiv întotdeauna dependent de opiniile celorlalți despre el (cifra 2 din destin)” – Milena Haleț.

Numerologul apreciază că poate fi un excelent prieten (cifra 2 din destin) dacă înveți să i te supui, poate deveni un excelent partener (cifra 2 din destin) dacă reușești să ții cont de opiniile sale.

Este însă nerăbdător și încăpățânat, un adevărat luptător de elită pe care îți este aproape imposibil să îl minți, să îl încurci, să îl determini să facă ori să creadă altceva decât realitatea (cifra 8 din destinul său 1 din 2 și 8). Preferă să se descurce singur, nu suportă inexactitatea, este punctual și eficient (8).

„Pentru el nu contează câte sacrificii face, important este să realizeze ceea ce și-a propus. Îi place puterea iar plăcerea competiției este esențială pentru el. El nu oferă dragoste, oferă protecție, are nevoie de subordonați excelenți, exacți și bine pregătiți. Nu acceptă niciun rabat de la calitate. Pentru el și pentru cei ce lucrează pentru el, cuvintele ‘nu se poate’ fiind interzise sau pedepsite. Poate avea treceri bruște de la o stare sufletească la alta (o caracteristică a cifrei 2 din cifra destinului 1 din 2 și 8) ceea ce face să fie cu atât mai greu de gestionat o relație cu el sau cu atât mai dificil de bănuit care-i vor fi reacțiile în clipele ce vor urma” – Milena Haleț.

În interpretarea numerologului, completată și de experiența psihologului, o singură vorbă, o inflexiune a vocii, un tremurat de pleoape, o mișcare a buzelor pot trezi în Emory Andrew Tate III „sentimente dintre cele mai diverse și reacții dintre cele mai neașteptate”.

„Nu suportă trădarea, minciuna și neputința celor care lucrează pentru el. Chiar dacă inițial i-a ajutat, nu se va feri să îi pedepsească aspru. Este un șef dur și temut.

Comportamentul său (cifra numelui complet) este în general dificil, diferit, suficient de distant, misterios, încăpățânat, ascuns. Detestă să i se spună ce să facă și, cu toate că cifra 2 din destin îl determină uneori să asculte și alte opinii, niciodată nu va ține cont decât de propria intuiție. Rece și arogant, uneori vorbește mult, alteori se închide în sine, atunci devenind cu atât mai periculos. În general își complică singur viața. Deși își dorește să fie iubit, să fie apreciat, să fie remarcat (cifra vocalelor 3), așteaptă ca acest lucru să se întâmple pentru că este dur, intransigent, puternic și intimidant. Este perceput de ceilalți ca fiind dur, practic, puternic, inflexibil, lipsit de umor, violent și crud și materialist (cifra consoanelor 4).

În mod frecvent el se teme să riște, fiecare acțiune a sa fiind atent și cu grijă pregătite, în cele mai mici detalii”, spune numerologul.

„Tristan Tate este mai iute la mânie, mai expansiv, mai coleric, impulsiv, cu toane”

Fratele sau însă, Tristan Tate, este mai iute la mânie, mai expansiv, mai coleric, impulsiv, cu toane, dorindu-și să primească mai multă atenție. Tristan este gelos și lacom, este talentat și poate avea chiar și simțul umorului care pare a îi lipsi fratelui său (cifra 3 din destin), apreciază Haleț. Este însă un excelent păstrător de secrete.

„Este posibil ca între cei doi să existe dese discuții legate de opinii diferite, de faptul că Tristan se plictisește mai repede, își dorește o viață în lumina reflectoarelor, se enervează și se poate manifesta exploziv, se agită mult, se consumă.

Lui Tristan îi place riscul, lui Andrew îi place siguranța , lui Tristan îi place să preia controlul dar Andrew este cel mai puternic și mai organizat, Tristan ar putea deveni elementul slab în această relație, în acest parteneriat. Dacă Andrew cedează și îl lasă pe Tristan să decidă acțiunile importante riscul crește.

Cu toate acestea Tristan este apărat de noroc pe când Andrew nici nu prea știe ce înseamnă norocul pentru că tot ce a făcut s-a bazat pe luptă, ambiție, eficiență, punctualitate și duritate. Tristan acționează atunci când totul este dificil sau devine periculos iar Andrew se pricepe de minune să gestioneze afacerile, el fiind mai organizat și mai atent cu banii, mai zgârcit, chiar”, se arată în analiza numerologului.

Pe cei doi frați  îi leagă o puternică prietenie

Pe cei doi frați, adaugă Haleț, îi leagă o puternică prietenie, dincolo de gradul de rudenie (cifra 2 există în destinul 1 din 2 și 8 al lui Andrew dar și în cifra destinului 3 din 1 și 2 al lui Tristan). Faptul că Tristan are cifra zilei de naștere 6 (născut fiind într-o zi de 15) îl determină să stea aproape de fratele lui, din nevoia de a avea familia aproape, de a îl ocroti, în felul lui, pe Andrew.

Tristan, deși riscă și este permanent agitat, este cel a cărui memorie nu dă greș niciodată, are o memorie fotografică excelentă, găsește soluții oricăror probleme, se descurcă în situațiile de criză, acționează excelent în condiții de stres. Simte însă nevoia să îi spună lui Andrew ce este mai bine să facă și cum să acționeze, este permanent îngrijorat pentru soarta fratelui său, se implică permanent cu responsabilitate și nu se teme să își recunoască opiniile și să și le asume.

„Lui Tristan îi plac petrecerile, femeile, se hrănește cu admirația lor, are nevoie să se simtă important. Tristan poate deveni fermecător și bine intenționat pentru a își atinge scopul. Comportamentul îi este coleric (cifra numelui complet 3). Ceilalți îl percep ca fiind prefăcut, greu de surprins și imposibil de înțeles (cifra consoanelor 5). El însă își dorește să poate înțelege, să poată desluși ceea ce se află în mințile celorlalți, ce se ascunde în spatele gesturilor, dincolo de cuvinte (cifra vocalelor 7). Este un excelent actor, interpretează cu ușurință orice rol. Tristan iese din necazuri cu diplomație (caracteristica ascunsă 2) iar Andrew cu un anumit soi de responsabilitate, având o abilitate deosebită de a își recunoaște acțiunile și de a și le asuma, în așa fel încât să pare corecte și ok (caracteristica ascunsă 6)” – Milena Haleț.

Dacă Andrew are nevoie de un partener pentru a își duce planurile până la capăt (din numerograma datei sale de naștere lipsește cifra 5 care formează linia hotărârii), explică numerologul, Tristan este cel care nu se teme de nimic și, odată ce a pornit la drum nu se oprește până la capăt (linia hotărârii 159 prezentă în numerograma datei sale de naștere). Am putea spune că Andrew este omul care conduce iar Tristan este cel care acționează în cele mai dificile situații. Cei doi se completează bine și, dacă n-ar exista ieșirile nervoase ale lui Tristan totul ar decurge excelent pentru cei doi.

Milena Haleț este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea București, jurnalist, realizator de emisiuni și autor a 10 volume cu descrieri numerologice ale diferitelor personalități din viața socială și politică.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO