FOTO EXCLUSIV – Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro

FOTO EXCLUSIV - Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro
FOTO EXCLUSIV - Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Sursa foto: Gândul
Publicat: 03/01/2023, 14:00
Actualizat: 03/01/2023, 14:16

Frații Andrew și Tristan Tate au o colecție impresionantă de mașini de lux. Nu au ezitat de-a lungul timpului să o etaleze în mediul online. Și nici nu e de mirare. Valorează milioane de euro și atrag privirile tuturor celor din jur.

Arestarea celor doi britanici ar putea să nu fie, însă, cel mai rău lucru care li s-a întâmplat odată cu descinderea procurorilor și a polițiștilor.

Opt mașini de lux sunt puse sub sechestru chiar în curtea celor doi milionari și ele ar putea ajunge în custodia autorităților, dacă se constată că au fost cumpărate în urma unor infracțiuni.

FOTO EXCLUSIV - Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro / Sursa foto: Gândul
FOTO EXCLUSIV – Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro / Sursa foto: Gândul

Mașini de sute de mii de euro, sub sigiliu

Între mașinile pe care procurorii de la DIICOT au pus sigiliu se numără o Lada 1500, care valorează aproximativ 10.000 euro, un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 euro, o mașină Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro, și un BMW X6 M, de 30.000 euro.

De asemenea, sub sechestru se află și un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 euro.

Carla Howe, fost model Playboy, la un pas să fie racolată de Andrew Tate

Publicația Daily Mail prezintă dezvăluirile unui fost model Playboy, care a scăpat „ca prin minune” din plasa lui Andrew Tate.

Fost model Playboy, Carla Howe spune că a fost curtată de Andrew Tate, care i-a propus să vină în România. Cei doi ar fi urmat să locuiască în vila din Pipera, acolo unde mai multe fete erau obligate să facă videochat.

Flirtul cu Andrew Tate a fost frumos, spune Carla Howe, dar ceva, nici ea nu poate spune ce anume, a determinat-o să refuze propunerea de a se muta în România. În acel moment, fratele lui Tristan Tate a început să-i trimită mesaje de amenințare.

„Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată de o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat, nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva, dacă e cunoscut, nu ar face nimic rău” – Carla Howe.

Vorbindu-le jurnaliștilor de la Daily Mail, Carla Howe a spus că imaginile de la perchezițiile din vila în care locuiau frații Tristan și Andrew Tate și în care s-au găsit arme, cuțite și bani, au afectat-o puternic.

După ce a locuit vreme de 10 ani în Los Angeles, Carla Howe și sora ei geamănă, Melissa, s-au mutat în celebrul conac Playboy, ridicat de Hugh Hefner, fondatorul cunoscutei reviste americane. Ele locuiesc acolo de aproape 12 ani.

Frații Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, pe 29 decembrie, de procurorii DIICOT. Împreună cu ei au „căzut” și două tinere românce. Cei patru sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Tribunalul București a decis vineri, 30 decembrie, ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe știri legate de frații Tate

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Modul ciudat prin care tardigradele supraviețuiesc radiațiilor