EXCLUSIV | Prin ce chinuri trece acum familia avocatei pe care iubitul ei ar fi aruncat-o de la etaj în urmă cu 2 ani. „Totală lipsă de considerație”

EXCLUSIV | Prin ce chinuri trece acum familia avocatei pe care iubitul ei ar fi aruncat-o de la etaj în urmă cu 2 ani. Totală lipsă de considerație
Pentru noua expertiză, cerută de avocații lui Sebastian Felecanu, care va stabili dacă Monica Cioată era conştientă în momentul căderii, au fost cooptați și specialiști în expertize ale fotografiilor și ale imaginilor video
Publicat: 25/09/2023, 07:00

Un caz cutremurător, petrecut în anul 2021, a șocat opinia publică. Avocatul Sebastian Felecanu a fost acuzat că și-ar fi aruncat pe geam iubita însărcinată. Victima, Monica Cioată, avea 26 de ani și era avocată stagiară. La doi ani de la dramă, familia fetei trăiește, la fiecare înfățișare în instanță, o adevărată tortură sufletească. Potrivit surselor Gândul, pe lângă detaliile morții fetei, oamenii ar fi nevoiți să suporte și atitudinea sfidătoare a avocatului acuzat că le-a ucis fiica, dar și a soției acestuia.

Moartea neașteptată a Monicăi a căzut ca un trăsnet asupra familiei sale. Tragedia a luat o întorsătură și mai dureroasă în momentul în care iubitul acesteia, avocatul ieșean Sebastian Felecanu, a fost acuzat de moartea tinerei.

Pe 18 iunie 2021, Monica Cioată și Sebastian Felecanu au participat la o petrecere, de la care au plecat împreună spre apartamentul în care locuiau. După ce au ajuns acasă, între cei doi ar fi izbucnit un scandal, care s-a terminat cu o dramă. Tânăra avocată de 26 de ani, care era și însărcinată, a fost găsită prăbuşită pe caldarâm, în faţa blocului.

La acel moment s-a presupus că aceasta s-ar fi sinucis, dar în urma expertizelor criminalistice, iubitul său, avocatul Sebastian Felecanu, a fost suspectat de omor calificat, iar judecătorii ieșeni au dispus arestarea lui.

Din cercetările de la fața locului şi din raportul medico-legal de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată de iubitul ei, aceasta prezentând echimoze și excoriații la nivel cervical, produse prin loviri cu mijloace contondente sau comprimare prin mijloc contondent (mână), agresiuni care au determinat o stare de semiconştiență sau inconștiență a victimei. Profitând de această stare, Sebastian Felecanu și-ar fi împins iubita pe geamul apartamentului situat la etajul șase.

La rândul său, Felecanu a declarat că ar fi ținut-o de mână pe victimă, iar aceasta ar fi alunecat peste pervazul de la bucătărie.

Desfășurare impresionantă de criminaliști pentru noua expertiză

În luna august, avocații lui Sebastian Felecanu i-au convins pe magistrații Curții de Apel că este necesară efectuarea unei noi expertize criminalistice, care este în derulare în acest moment. Noua expertiză ar urma să stabilească cu certitudine dacă victima era conştientă în momentul căderii.

Pentru această nouă expertiză, au fost mobilizate efective importante de criminaliști. Institutul Național de Expertize Criminalistice desfășoară o expertiză complexă, în care au fost cooptați și specialiști care au competențe în expertize fizico-chimice și expertize ale fotografiilor și ale imaginilor video.

Criminaliștii au cerut să le fie puse la dispoziție piesele vestimentare pe care Monica Cioată le purta în acea noapte fatidică: pantofii sport, rochia și chiar dresul victimei.

”La fiecare termen de judecată, pufăie acolo, în spate”

În timp ce Sebastian Felecanu își umple timpul în arest studiindu-și dosarul din scoarță în scoarță și speră că această nouă expertiză va întoarce situația în favoarea sa, pentru familia Monicăi fiecare înfățișare în instanță este o adevărată tortură sufletească. Pe lângă detaliile îngrozitoare despre modul în care Monica a murit, aceștia ar fi nevoiți să înfrunte și atitudinea sfidătoare a fostului iubit al fetei, acuzat ca i-ar fi luat viața, dar și al avocatei care i-a devenit soție chiar când acesta era în arest.

Surse din apropierea familiei Monicăi Cioată au relatat că părinții și fratele fetei sunt revoltați de atitudinea lui Sebastian Felecanu în sala de judecată

Surse din apropierea familiei au relatat, pentru Gândul, că părinții și fratele fetei sunt indignați de atitudinea lui Sebastian Felecanu și a soției sale și că au ajuns la capătul puterilor.

”Sunt revoltați, pentru că la fiecare termen vine în sala de judecată și fata aceea cu care s-a căsătorit și care este foarte arogantă. La fiecare termen de judecată, pufăie acolo, în spate, la orice lucru pe care îl spun părțile”, ne-a relatat sursa noastră.

Pe de altă parte, avocatul Felecanu ar avea și el aceeași atitudine sfidătoare.

”Până recent, era foarte agresiv cu instanța de judecată, de parcă el conducea discuțiile, ca și cum nu el era acuzat de omor. Este o totală lipsă de considerație față de oamenii care și-au pierdut copilul”, a mai precizat sursa Gândul.

Presiunea din sala de judecată ar fi, așadar, extrem de mare pentru familia Monicăi Ciotea, a cărei suferință este dublată de reacțiile fostului iubit al fiicei lor, acuzat de uciderea acesteia.

CITEȘTE ȘI:

Monica Cioată s-ar fi luptat cu Sebastian Felecanu pentru viața ei. Avocatul ieșean avea vânătăi și zgârieturi pe corp

Un martor-cheie a fost audiat în dosarul avocatului din Iași acuzat că și-a UCIS iubita. „Degeaba încerci să te agăți de orice ca să scapi”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?