EXCLUSIV. Serghei Mizil a dezvăluit care este starea nepoatei sale, Oana Mizil, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie

EXCLUSIV. Serghei Mizil a dezvăluit care este starea nepoatei sale, Oana Mizil, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie
Publicat: 26/07/2021, 16:24
Actualizat: 26/07/2021, 16:31

Serghei Mizil a dezvăluit pentru Gândul care este starea Oanei Mizil, după ce ce au apărut informații că nepoata sa a ajuns la spital bătută de Marian Vanghelie.

„Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru Gândul.ro.

În stilul său caracteristic, Serghei Mizil a făcut apoi haz de necaz cu privire la acest incident:

„Acum ce vreți să mai știți? Da, mi-au dat și mie două bricege în gât, i-a tăiat capul femeii, d-astea”, a glumit unchiul Oanei Mizil.

La rândul său, nașul din prima căsnicie a Oanei Mizil se declară surprins de faptul că Marian Vanghelie și-ar fi bătut soția.

Mădălin Voicu: „Ei se iubesc foarte mult, sunt surprins”

„Ei se iubesc foarte mult, nu se certau mai deloc. Sunt surprins de faptul că ei s-ar putea certa atât de rău. Oricum, ea nu mi-a răspuns la telefon, să aflu de la ea adevărul, cred că este epuizată”, a declarat pentru Gândul.ro și Mădălin Voicu.

Oana Mizil, fost deputat PSD, îl acuză pe Marian Vanghelie, tatăl copilului ei, că a agresat-o fizic. Femeia a fost internată, sămbătă noaptea, la Spitalul Elias din Capitală și a obţinut de la Poliţie un ordin de restricţie împotriva fostului edil al Sectorului 5, valabil pentru 5 zile, spun surse judiciare pentru Gândul.ro.

Marian Vanghelie spune că nu și-a bătut soția

Reprezentanții spitalului sunt cei care au anunțat poliția, după ce femeia a ajuns în unitatea sanitară cu lovituri la nivelulul feței și al brațului, mai spun sursele Gândul.

Contactat telefonic de Gândul.ro, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5,  a negat categoric că ar fi bătut-o pe aceasta, subliniind că a fost doar o ceartă.

Mai mult, Vanghelie susține că femeii i-a crescut brusc tensiunea, motiv pentru care aceasta a ajuns la spital

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase