Unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea s-a sinucis. Milionarul și-a scris biletul de adio în limba engleză

Unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea s-a sinucis. Milionarul și-a scris biletul de adio în limba engleză
Omul de afaceri era implicat într-un proiect imobiliar alături de Dan Șucu și Cristian Borcea
Publicat: 13/02/2024, 07:00
Actualizat: 13/02/2024, 10:26

Unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar de mare anvergură în nordul Capitalei s-a sinucis în vila sa din Voluntari. Totodată, bărbatul era și omul-cheie din conducerea diviziei de asigurări a Porsche Finance Group.

Un bărbat a sunat, la data de 4 februarie, la numărul de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit mort pe prietenul său, într-o vilă din Voluntari.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că echipa care a făcut cercetarea la fața locului a constatat că se află în fața unei premiere în istoria judiciară românească. Sursele citate au precizat că bărbatul își programase moartea din timp și pusese la punct fiecare detaliu. Acesta dorea să moară intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni.

„Sunt deja adormit”

Duminică, 4 februarie, el a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1.

Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere.

Ulterior, se presupune că a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar, când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Bărbatul s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-a ucis în scurt timp.

Afaceristul a mai avut o tentativă de suicid

Conform unor surse judiciare, în urma cercetării la fața locului, în dormitorul de la etajul al doilea al vilei cu trei etaje s-au găsit alți doi saci cu cărbuni, rămași nedesfăcuți.

În urma verificărilor ulterioare, s-ar fi stabilit că bărbatul ar fi avut și în urmă cu patru ani o tentativă de suicid, și tot prin folosirea unui grătar, însă atunci ar fi fost salvat de membrii familiei sale, care l-au internat în spital.

Bărbatul era un personaj cunoscut în mediul de afaceri. Acesta ocupa o funcție-cheie în cadrul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group, iar, potrivit profit.ro, era asociat și într-un proiect imobiliar de mare anvergură, în nordul Bucureștiului, alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști importanți.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Secretara de 2 miliarde € vs. Statul Român. Cine ia miliardele de € rămase după moartea lui Dan Petrescu, cel mai secretos și ascuns magnat?

SUPER-EXCLUSIV. Un celebru milionar român a fost prădat de menajeră și șofer! I-au furat o avere colosală! Cum au plănuit ”Jaful secolului” în lumea colecționarilor de artă

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman...
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
Forțați să se violeze între ei, legați de copaci sau înfometați. Cum sunt pedepsiți soldații...
Răzvan a murit după ce medicii l-au trimis acasă cu antibiotic! 'Dacă i se făcea...
Un luptător MMA din Republica Moldova este individul care a bătut-o cu sălbăticie pe tânăra...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
3 premiere Dacia la Geneva 2024. Duster, cel mai frumos SUV de la SALON? GALERIE...
VIDEO - Moștenirea lăsată de Mioara Roman! Cine va trebui să plătească datoriile rămase
Pensionarii cărora nu li s-au adăugat sporurile la recalculare. Veniturile reale ar putea avea o...
Tamás Sulyok a fost desemnat noul preşedinte al Ungariei / Iohannis îi transmite felicitări
Ce i-a dus Petre Roman fostei soţii, la priveghi? Cu ce a mers la căpătâiul...
A fost găsit CEVA NEMAIVĂZUT până ACUM pe suprafața unei stele
NOUL VERDICT pe care îl așteaptă SIMONA HALEP. Este procesul de 10 milioane de dolari
Românii nu mai cumpără online. Motivele pentru care a căzut piața
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care...
BANCUL ZILEI. Bulă: Nevastă-mea a bușit mașina! Ștrulă: Sper că nu este rănită!
Cum încearcă firmele din Coreea de Sud să crească natalitatea țării?