EXCLUSIV VIDEO | Bucureștenii au profitat de vremea caldă și au ieșit la piscină. „Este frumos! Mai ieftin aici decât la mare”

Publicat: 07/07/2023, 17:13

Luna iulie a venit cu temperaturi ridicate, iar bucureștenii au mers la piscină pentru a se răcori. Într-un parc acvatic din Drumul Taberei, sute de oameni se distrau încă de la primele ore. Fie că se dădeau pe tobogane, fie că înotau sau pur si simplu se relaxau pe șezlong, cu toții se bucurau de zi.

Mulți oameni au optat să rămână în București pentru că, spun ei, prețurile sunt mai bune în comparație cu o ieșire la mare.

„Extraordinar de frumos. O să venim în fiecare zi. Este minunat! Colegele mele mi-au făcut o surpriză. M-au invitat în altă parte și am ajuns aici. N-am știut, dar mă bucur că am venit, pentru că este minunat. Ne bucurăm ca și copiii, e frumos. Invităm pe toată lume! Mai ieftin aici decât la mare”, a spus o femeie, încântată de timpul petrecut la piscină.

„Foarte frumos, foarte frumos! Ne distrăm și noi, pentru că suntem încă tinere. E bine că avem timp să ne distrăm”, a adăugat o altă femeie.

Unii bucureșteni spun că și-au făcut un obicei și vin frecvent la piscină.

„Este foarte, foarte frumos. Îmi place locul, întotdeauna venim aici. În vara aceasta, este pentru prima dată când venim. Toată ziua aici stau, până aproape de închidere. Nu mai plec de aici”, a spus o altă femeie, care locuiește în zonă.

Înconjurat de copaci, parcul acvatic din Drumul Taberei are o capacitate de 2.000 de persoane.

„Vă așteptăm în cel mai frumos parc acvatic, spunem noi, din Sectorul 6. Vă așteptăm cu patru bazine, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Avem adâncime de la 0,3 metri până la 1,5 metri pentru cei care doresc să și înoate. Toate bazinele sunt placate cu vitroceramică. Putem spune deja că depășim ideea de parc acvatic și ne ducem către zona de piscină. Asta pentru că avem în paralel și zona de baldachine, avem zonă de hamace, la umbră, dacă vrei să citești o carte, să te relaxezi.

În fiecare zi avem parte de entertainment, de la animație pentru copii la aqua gym cu instructor specializat, aqua zumba în fiecare weekend și muzică live. În fiecare weekend vă așteptăm și cu muzică live. Avem trupe de cover-uri, dar și trupe autentice precum Generic; avem spectacole de magie pentru copii în fiecare weekend, toate incluse în prețul de acces. Nu se cere ceva în plus pentru programele de entertainment”, a explicat directorul general George Florea.

Prețurile variază în funcție de vârstă și de promoții. Un bilet costă 20 de lei pentru copii și între 45 de lei și 75 de lei pentru adulți.

„Avem tarife pentru toate categoriile de vârstă, am putea spune, și segmentate de luni până vineri și sâmbătă și duminică. Avem prețuri cuprinse între 20 de lei pentru copiii între trei și șapte ani și până la 75 de lei, în weekend, pentru adulți. Avem pentru studenți, în weekend, un preț bun de 60 de lei și 45 de lei în cursul săptămânii. Prețurile variază”, a adăugat George Florea.

Pe lângă piscine, tobogane și entertainment, în cadrul parcului acvatic se poate servi și masa. Bucătarii vin în întâmpinarea celor care aleg să-și petreacă timpul la piscină cu preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională.

„Zona de tobogane este împărțită în două, de fapt, și anume: cea destinată adulților, situată în bazinul de 1,5 metri și cea destinată copiilor, în bazinul de 0,3 metri. În celălalt bazin, pentru adulți, avem cascadele cu hidromasaj pentru relaxare. După relaxare, bineînțeles că urmează masa. Cei care vin, pot mânca atât din bucătăria românească, cât și din bucătăria internațională. În bucătăria românească cel mai elocvent este micul românesc. Avem partea de grătar cu mici, cu cârnați de pleșcoi, cu toate tipurile de carne la grătar. Avem partea de pizza făcută de noi, aici, proaspătă. Facem pizza pe vatră, nu este congelată sau făcută la un cuptor electric”, a precizat administratorul parcului acvatic Răzvan Brașoveanu.


CITEȘTE ȘI:

PREȚURILE la cazare pe litoralul românesc cresc cu circa 30% de la 1 iulie. Cât va costa, în medie, un sejur în plin sezon

Cum va fi vremea până la începutul lunii august. Vor fi temperaturi uriașe pentru România. Prognoza meteo pentru patru săptămâni

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Jami Gertz, cea mai bogată actriță de la Hollywood. „Mă aflu într-un moment al vieții...