EXCLUSIV VIDEO | Ce spune Toni Greblă despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: „Hai să trecem iarna, după aceea pot fi aliniate oștile / Este prematur să discut așa ceva”

Publicat: 19/09/2022, 20:00

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a precizat, luni seară, în emisiunea „Cu Gândul la București”, că este prea devreme pentru a face supoziții legate de viitorii candidați la funcția de primar general al Capitalei, alegeri ce vor avea loc peste doi ani. Toni Greblă a reacționat și la zvonurile potrivit cărora  el ar putea fi următorul candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei.   

„Vorbeam de iarna care vine, și care s-ar putea să fie dificilă, sau foarte dificilă, oricum, ușoară nu va fi… Și din acest punct de vedere este hazardat să facem orice fel de supoziții legate de cine va candida (la Primăria Capitalei – n.r.). Doamna Firea are electoratul dumneaei, l-a creat în patru ani de activitate, probabil acum se poate realiza și o comparație între ce a făcut unul și ce a făcut altul dintre primari. Este prea devreme să avansăm nume, când mai sunt doi ani de mandat”, a precizat Toni Greblă, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, realizată de Nicolae Oprea.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI:

„N-aș spune că este o aberație, aș spune că nu am discutat o asemenea posibilitate”

Întrebat de către realizatorul emisiunii cât de reală ar fi o candidatură a lui Toni Greblă la Primăria Capitalei, sau dacă această variantă vehiculată în presă este o aberație, prefectul Capitalei a răspuns:

„N-aș spune că este o aberație, aș spune că nu am discutat o asemenea posibilitate, și, după părerea mea, este prematur să fie discutată (..) Hai să trecem iarna, după aceea pot fi aliniate oștile”, a mai precizat Toni Greblă.

​​Potrivit unui sondaj Avangarde, realizat la cererea Digi 24, Gabriela Firea ar fi candidatul PSD care ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent care i-ar fi contracandidații propuși de partide.

Cota Gabrielei Firea se situează, în funcție de lista de contracandidați, între 28% și 30%.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase