FABULOS! Poți să stai până la ora 23.00 la restaurant doar dacă ai unul în fața casei, în rest, trebuie să te ridici mai repede de la masă, să nu te prindă ora 23 pe stradă! Subprefectul Capitalei: „Fiecare își face socoteala, să plece în timp util” (EXCLUSIV)

FABULOS! Poți să stai până la ora 23.00 la restaurant doar dacă ai unul în fața casei, în rest, trebuie să te ridici mai repede de la masă, să nu te prindă ora 23 pe stradă! Subprefectul Capitalei: „Fiecare își face socoteala, să plece în timp util” (EXCLUSIV)
Foto: Pixabay / Caracter ilustrativ
Publicat: 27/01/2021, 10:36

Restaurantele din Capitală sunt deschise până la 23.00 – oră la care accesul pe stradă nu mai este permis, decât cu un motiv întemeiat. Ei bine, mersul la restaurant nu reprezintă un motiv întemeiat, astfel că cei care aleg să ia cina la un local care este departe de casă, trebuie să plece mai devreme de la masă să nu-i prindă ora 23 pe stradă! Subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea, a declarat pentru GÂNDUL.RO că „fiecare își face socoteală” când merge la restaurant, „să plece în timp util spre casă”!

„Până la ora 23.00 stă cel care locuiește lângă restaurant, ceilalți, care stau mai departe, își fac socoteala, la ce oră să plece. Fiecare își face socoteala, să plece în timp util. Nu înseamnă că trebuie să stea până la ora 23.00 la restaurant, dacă distanța este mare până acasă.

„Este singura gândire logică”

Din moment ce în declarația de deplasare nu este trecut și accesul la restaurante, este singura gândire logică”, a declarat pentru GÂNDUL.RO Corneliu Cîrstea, subprefectul Capitalei.

Prefectura București a anunțat marți că restaurantele pot fi deschise între orele 6.00 și 23.00, și nu se vor mai închide la orele 21, așa cum a fost anunțat inițial!

Decizia de redeschidere a restaurantelor și cafenelelor a fost luată după ce s-a constatat că, în intervalul 20-22 ianuarie, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din municipiul București a fost mai mică de 3/1.000 de locuitori.

Restaurantele funcționează la o capacitate de 30%

Restaurantele, barurile, cafenelele, teatrele, cinematografele și sălile de noroc din Capitală s-au redeschis de luni, 25 ianuarie 2021, la 30% din capacitate, în urma deciziei CMBSU.

S-a dispus reluarea activității în spații închise, la o capacitate de 30% în domeniul HORECA, precum și în domeniul cultural, de divertisment și recreativ începând cu 25.01.2021, ora 0:00, cu condiția menținerii ratei de incidență sub 3/1.000 de locuitori.

Tudor Chirilă a răbufnit după ce s-a luat măsura redeschiderii restaurantelor din București. “Educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă!”

Tudor Chirilă este revoltat de faptul că unitățile de învățământ rămân, în continuare, închise, în condițiile în care restaurantele și sălile de spectacol vor funcţiona, de luni, la o capacitate de maximum 30%.

Artistul nu înțelege motivul pentru care școlile rămân închise, în condițiile în care vor urma relaxări de restricții în Capitală, ca urmare a faptului că pentru trei zile la rând incidența de infectare a fost sub 3 la mie.

Și atunci de ce școlile nu se redeschid de luni? De ce mai stau închise încă două săptămâni? Ah, stai, educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantă”, sunt întrebările la care Tudor Chirilă încearcă să găsească răspunsuri pe rețelele de sociale.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top