EXCLUSIV: Cine este fata din Sibiu răpită din casă de patru bărbați mascați. Era „promisă” unui băiat, dar ea iubește pe altcineva/Minora a fost găsită în județul Brașov (UPDATE)

EXCLUSIV: Cine este fata din Sibiu răpită din casă de patru bărbați mascați. Era „promisă” unui băiat, dar ea iubește pe altcineva/Minora a fost găsită în județul Brașov (UPDATE)
Foto caracter ilustrativ
Publicat: 09/01/2023, 14:45
Actualizat: 09/01/2023, 17:19

Apar noi detalii în cazul fetei de 14 ani care ar fi fost răpită de patru bărbați mascați din casă. Surse apropiate anchetei au spus pentru GÂNDUL că adolescenta face parte dintr-o familie de țigani și fusese „promisă” unui tânăr pentru căsătorie. Ea, însă, iubea pe altcineva, iar cel care ar fi furat-o de acasă ar fi și cel care îi furase inima.

UPDATE: Fata în vârstă de 14 ani răpită din Tălmaciu a fost găsită de polițiști în județul Brașov, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„În urmă cu câteva minute, polițiștii sibieni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brașov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov,” transmite sursa citată.

Minora este în acest moment condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale, iar cercetările în acest caz continuă.

Cele patru persoane acuzate de răpirea fetei au fost prinse de polițiști. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa, mai precizează sursa citată, potrivit turnulsfatului.ro.

Stirea inițială:

O poveste comparabilă cu tragedia „Romeo și Julieta” se conturează în orașul Tălmaciu, județul Sibiu.

O adolescentă de 14 ani ar fi fost răpită din casa părintească de tânărul cu care se iubea și pe care familia ei nu îl accepta.

Dornic să îi arate că vrea să își petreacă tot restul vieții cu ea, tânărul amorezat, ajutat de alți trei bărbați, a dat buzna în casa fetei, luni dimineața, la ora 03:30, a luat-o pe sus și a urcat-o într-o mașină. Au plecat, apoi, cu toții, și nimeni nu știe unde s-au dus.

Familia fetei a depus o plângere la poliție pentru lipsire de libertate, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Asemenea cazuri sunt frecvente în rândul persoanelor de etnie romă și, de cele mai multe ori, fetele ajung să se căsătorească cu bărbații care le fură.

O minoră din Sibiu, răpită de patru bărbați mascați

Adolescenta de 14 ani din Sibiu ar fi fost răpită din casă în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03:30. Patru indivizi mascați ar fi luat-o cu forța și au obligat-o să se urce într-o mașină, iar apoi s-au făcut nevăzuți. Poliția a emis „Alertă Răpire Copil”.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani”, a transmis, luni dimineața, Poliția Română.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză, conform Poliției Române.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

„Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu”, potrivit sursei citate.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cum arată unul dintre suspecți

Poliția ar deja un suspect. Este vorba despre un bărbat de 23 de ani, care conduce o mașină marca BMW, de culoare gri.

Individul are ochi căprui, părul șaten și constituție corpolentă.

Suspect răpire adolescentă / Sursa foto: Poliția Română
Suspect răpire adolescentă / Sursa foto: Poliția Română

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...