Fiicele lui Maradona, criticate dur de fostul său avocat! „Înainte să moară a spus că hoții sunt ele”

Fiicele lui Maradona, criticate dur de fostul său avocat! „Înainte să moară a spus că hoții sunt ele”
Fiicele lui Maradona, criticate dur de fostul său avocat! „Înainte să moară a spus că hoții sunt ele” / Foto: Facebook
Publicat: 06/04/2021, 13:04
Actualizat: 06/04/2021, 13:08

Legendarul Diego Maradona a murit în data de 25 noiembrie 2020 și controversele în jurul său continuă să nască acuzații extrem de grave.

“El Pibe D’Oro” a murit la 60 de ani, iar moartea sa a făcut obiectul unei ample anchete, în care au fost cercetați toți medicii care l-au avut în grijă, în ultimele sale zile de viață, scrie Digi Sport.

Acuzele nu îi iartă nici pe cei mai apropiați oameni de Maradona, cum ar fi fiicele sale Dalma și Giannina.

Ele l-au acuzat pe fostul avocat al fotbailistulii, Matias Morla, că i-a angajat pe medicii care l-au maltratat pe tatăl lor. Morla răspunde însă acuzațiile, cu altele și mai grave, la adresa fetelor!

„Diego nu a fost niciodată nebun!”

„Diego nu a fost niciodată nebun, mereu a avut însă probleme cu dependențele”, a declarat Morla.

„Dacă Diego s-ar trezi și m-ar acuza de ceva e faptul că nu am avut grijă de Rocio Oliva (fosta sa parteneră). Diego a iubit-o pe Rocio și a luptat până la moarte cu Dalma și Giannina, pentru că s-a simțit trădat și furat!

„A fost abandonat, a murit singur!”

Eu sunt cel care a stat alături de Maradona și am petrecut tot atâtea sărbători de Crăciun, iar el se uita la telefon trist și nu îl suna nimeni.

Maradona a fost abandonat, a murit singur!”, a acuzat fostul avocat al lui Maradona.

Acesta mai spune că, dacă Maradona ar fi fost în viață, nu ar fi permis ca fetele sale să-l atace pe Morla. „Înainte să moară a spus că hoții sunt ele. Fetele nu mă aveau la suflet, pentru că le-am anulat cărțile de credit în 2014. S-au luat la bătaie pentru că și-au jefuit tatăl!”

Haos pe străzile din Buenos Aires. Fanii au cerut dreptate în cazul decesului lui Diego Maradona. “L-au omorât!”

A fost un adevărat haos, miercuri, pe străzile din Buenos Aires, Argentina. Mai mulți fani au cerut dreptate în cazul morții lui Diego Maradona, aceștia fiind de părere că “El Pibe D’Oro” ar fi fost omorât.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase