Fiii primului român care a devenit campion mondial la box profesionist, REȚINUȚI după ce au încercat să-l împuște mortal pe finul lui Nuțu Cămătaru

Fiii primului român care a devenit campion mondial la box profesionist, REȚINUȚI după ce au încercat să-l împuște mortal pe finul lui Nuțu Cămătaru
Alexandru Stoica, zis Aticu (foto sânga), ar fi fost atacat cu arme de foc de către fiii fostului mare boxer Petrică Paracshiv (foto dreapta)
Publicat: 19/03/2024, 17:16
Actualizat: 19/03/2024, 19:13

Fiii primului boxer român care a câștigat o centură mondială la profesioniști au fost ridicați, marți, de procurorii Parchetului General, după ce au încercat să-l omoare, cu arme de foc, pe unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru, în apropierea unui restaurant din Chiajna. În urma incidentului, un bărbat a fost împușcat în picior.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au descins, marți dimineață, susținuți de trupele speciale ale Poliției Române, la nouă adrese din București și Județul Ilfov, în dosarul deschis după scandalul sângeros din 15 ianuarie, de la Chiajna. Atunci, temuții lideri interlopi Alexandru Stoica, zis Aticu, Marius Alecu poreclit Bebino și doi apropiați ai acestora au fost implicați într-un conflict izbucnit într-un restaurant, cu o grupare rivală.

Potrivit unor surse judiciare, la plecare, cei patru bărbați au mers în parcarea unui supermarket din imediata apropiere, unde lăsaseră mașina.

În acel moment, autoturismul a fost luat cu asalt de trei indivizi care au coborât dintr-o mașină, iar doi dintre ei au început să tragă, unul cu o pușcă, iar al doilea cu un pistol cu glonț.

Atacatorii au împușcat doi bărbați

„În seara zilei de 15 ianuarie 2024, în parcarea unui supermarket situat în comuna Chiajna, județul Ilfov, trei persoane înarmate cu două arme de foc letale (armă de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă și armă de foc letală scurtă, de tip pistol), pentru care nu dețineau permis de port și uz de armă, s-au deplasat cu două autovehicule în parcarea unui complex comercial situat pe aceeași stradă. În fața unui restaurant situat în acea zonă, unul dintre suspecți a executat un foc cu arma de foc letală, de tip pușcă cu țeavă lisă, către un autovehicul în care se aflau patru persoane. Un alt suspect a executat mai multe trageri cu arma de foc letală scurtă, de tip pistol, către una din persoanele vătămate, provocându-i acesteia leziuni traumatice, respectiv plagă împușcată transfixiantă gambă dreaptă, ce i-au pus viața în primejdie, necesitând pentru vindecare un număr de 25-30 (douăzeci și cinci-treizeci) zile de îngrijiri medicale, precum și către o altă persoană vătămată, căreia i-a provocat o leziune traumatică ce a necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale, nepunându-i viața în primejdie”, au anunțat procurorii.

Petrică Paraschiv, arestat pentru furt și trafic de droguri

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că atacatorii au tras prin ușile mașinii și ar fi încercat, inițial, să-l omoare pe Aticu, unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru. Liderul interlop bucureștean ar fi avut un mare noroc, în condițiile în care puterea gloanțelor ar fi fost atenuată de grosimea tablei, astfel că gloanțele nu au pătruns în trupul său.

Totodată, însă, unul dintre cei doi bărbați aflați pe bancheta din spate s-a speriat și a coborât, moment în care a fost împușcat în picior.

Sursele citate au precizat că cei trei ar fi folosit arme de foc din dorința de afirmare, în condițiile în care, prin prisma carierei sale sportive, tatăl lor este foarte cunoscut în lumea interlopă. De altfel, acesta este și un infractor notoriu, în condițiile în care a fost arestat preventiv de mai multe ori pentru furt din buzunare, dar și pentru trafic de heroină.

Vă recomandăm să citiți și:

EXCLUSIV| Lider interlop PERICULOS, reținut după un scandal sângeros la petrecerea unor milionari. Litrașu a fost ajutat de temuții Bebino și Aticu

EXCLUSIV | Polițiștii au descins prea târziu la interlopii înarmați care i-au măcelărit pe „prințișorii” din Tărtășești. Au găsit doar arme de jucărie

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...